[童年回憶]當年J過的mk妹 依家變成點呢?🐻

545 回覆
374 Like 21 Dislike

d閃卡隨時大過連登班小學雞

死啦我好似有睇過

當年好中意小蕉,佢呢個樣係最好睇
後尾整容整到

整左容咩樣?
MK look >>>>> 韓狗 look

👍🏻👍🏻
以前既小奀真係好撚正
好撚似大陸妹喎 以前靚啲

MK妹長大變大陸妹?咩羅輯
變晒偽韓J唔落

想當年 對條女對屌西腳 都唔知殺左幾多萬億精
日J夜J J撚到精盡人亡都係因為呢條腿
咁依家變成點呢?

依家好似樣衰左 但條腿仲係咁正

小弟弟猛幹大姐姐

More

後尾整容整到

整左容咩樣?

曾經有段時間好迷yes ,有次懷念起 cammi 就諗起佢同小蕉曾經好fd,以為佢消失左所以就搵下,點知改晒名又唔同晒樣

雖然都似整過,但其實都幾勁呀,細個有明星夢上yes到而家都仲繼續明星夢

後尾整容整到

整左容咩樣?

曾經有段時間好迷yes ,有次懷念起 cammi 就諗起佢同小蕉曾經好fd,以為佢消失左所以就搵下,點知改晒名又唔同晒樣

雖然都似整過,但其實都幾勁呀,細個有明星夢上yes到而家都仲繼續明星夢

唔整靚過整 好似仲改過幾次名
不得不留名
相對近小小仲有tommyshan

不過佢過左中學時期就冇咁重mk味
同埋佢日鳩日俾人放上高登/fb又冇咋型

而家都做人老母了
真係年輕真好
小奀,純兒,林紫櫻una lam,嚴雅麗(依家叫花花,係LoL電競隊),余文嘉,包包
,乜野江沁兒,仲有個好撚靚既台灣妹(一個mk frd既ex, 唔記得咩名)
仲有個柒到經撚典叫吉村方包

利申:比人擺過上舊登既mk妹,曾於洗讚小鴨鴨;) 工作, 識一開始改醉愛個堆始祖 醉愛堆依家好多都從良

江沁兒
有次佢話咳到甩肺問有無人可以幫佢call的士
心諗 自己call白車會唔會好啲
到底幾時 韓流會係呢個世上消失 讓我們繼續等下去
當年有個勁靚仔既台灣tb叫咩名
好多人整佢d gif相

楊楊 好似係
下一位

當年見到呢張札馬尾相簡直驚為天人
世間上竟有如此美麗動人的女子😱😱

時至今日 呢條女已經連仔都生埋😂😂😂

呢個好正
小奀,純兒,林紫櫻una lam,嚴雅麗(依家叫花花,係LoL電競隊),余文嘉,包包
,乜野江沁兒,仲有個好撚靚既台灣妹(一個mk frd既ex, 唔記得咩名)

利申:比人擺過上舊登既mk妹,曾於洗讚小鴨鴨;) 工作, 識一開始改醉愛個堆始祖 醉愛堆依家好多都從良

江沁兒

依條女我肯撚定佢有整過容
之前又肥又黑又醜

江沁兒

之前又肥又黑又醜

整完都係咁

江沁兒

之前又肥又黑又醜

整完都係咁

冇整仲嚇撚死你

後尾整容整到

以前翻學成日撞到
真人都
仲以為係普通學生妹
第一個 小奀

當年堪稱mk界代表
大部分mk妹既偶像

咁依家變成點呢

個樣就差唔多 但係就多左浸泡菜味

對眼好好地走去扮韓整細佢,我望唔透
當年有個勁靚仔既台灣tb叫咩名
好多人整佢d gif相

好有印像

楊楊
同條仔一齊咁多年

好似有十年

嘩咁佢幾多歲

呢個即係邊個

應該係訓啦柒頭果個

緊係唔係
係小奀 fi.w

後尾整容整到

整左容咩樣?

整到痴左線 隆到波大
有啲本身樣都算標緻
但硬係要化埋啲韓狗妝, 一陣膠味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞