Figure討論 (39) 816 撳錢換日圓 遊日買figure 唔撚益精品

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
盒唔敢掉 怕下次搬屋唔知點入好啲膠
你啲機好貴
睇到想玩機戰

可惜近年機戰真係零進步
為咗供養OG,就算再垃圾都係焗住要買
全keep
對波細少少就perfect池
https://www.youtube.com/watch?v=Q9x0IHLv93A

咩事,TOYKAN二連發
一次過放兩個大神出黎
茉莉黎講 好難做細啲
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=184390
《萊莎的鍊金工房》製作人與繪師分享角色設計秘辛

咁都叫大
百式巴會唔會玩黎緊就出果隻手遊DD?
個畫師個樣幾型
好想快啲玩
未玩過系列
見佢好多隻唔知邊隻玩起

就咁玩呢集先得唔得?
我都係未玩過前作
不過今次好似無咩關聯
我見PV個玩法唔錯
加上人設關係好想玩
得,當係新系列第一隻game黎
因為採集,戰鬥之類都用新玩法
個畫師啲性格好負氣藝術家脾氣
個監製要好似tum女朋友咁

睇佢地點樣起草然後改設計真係幾得意
直接呢集開始玩就得 今次用新世界觀

之前嘅作都習慣幾集用一個世界觀
前作主角都會出現
同埋戲份唔少 如果有玩開就投入感大啲
所以多數連住玩落去

我都參戰 希望唔會好似淺井咁俾人搾乾
aniplex
中華郵政
我冇入過Aniplex嘅膠
但我見好似都係差唔多即日
咁今集有冇同咩前作有關
定係剩係人物出現
今集全新 可以直接玩
Thx
不過都應該有彩蛋少少關聯

9月有肥腿鍊金制師 gow5 mhw:ib
冇撚晒時間
幫推

【英重量級議員 促給港人完整英國國籍】

// 英國下議院外交委員會主席圖根達特(Tom Tugendhat)呼籲,政府應給予香港人完整的英國國籍,作為與北京對峙的一種保障。(法新社)//

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

喺香港住嘅tick返Hong Kong
Postal code 就打0852
British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.
https://petition.parliament.uk/petitions/244402

Q&A
Q: 簽咗咁多聯署 / 英國佬唔會幫我地 / 英國佬講咗咁耐都冇做過嘢簽嚟都冇用

A: 唔洗1分鐘搞掂又冇成本嘅嘢點解唔做咗先

六合彩咁難中你又買
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

今次係有下議會議員帶頭講要俾full citizenship BNO holder
10萬人都簽唔到叫人地點幫你啊
我地要送子彈啊

🔥⭐️Q: 好多97後都冇BNO 我地唔可以扔低佢地⭐️🔥

A: 有BC又有幾多人會即刻走
反而有咗後路可以更盡情咁去抗爭
同埋到時大量英國國民喺香港 可以增加英國嘅談判籌碼
真係去到最壞情況都可以諗方法帶埋d細路走

Q: 佢要tick Only British citizens or UK residents have the right to sign
我 得 / 冇BNO簽唔簽得?

A: 唔洗verify citizenship 自己諗簽唔簽
只要提供 email address + 英文名 +選Location + Postal code

Q: Postal code 打咩好?

A: 記住喺香港住嘅tick返Hong Kong
Postal code 成功例子參考

再貼多次條Link:

British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.

https://petition.parliament.uk/petitions/244402
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞