組隊放置遊戲《不休的烏拉拉》5月15號上線啦(13) 林太,你幾時去死?

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
頭一下AOE唔死就基本穩過
KEEP住斷技+淨化盾
依家技能好彩改過,唔洗招招練
如果唔係卡半年起碼
個問題就係第一下......

禁錯左比隻垃圾德拎左件神話副武
仆街咁我隻坦得82萬咪唔洗玩
咁斷技同淨化盾不惱有練開既
但掛機個度麻煩D
我諗卡蟹囉..因為真係好撚痛..
隻坦11萬5千防
你第一下坦應該唔死啦..
係另外個3隻姐..局住玩絨毛..
但個倉又唔夠大..好ON9
要夾硬一係要人轉卡組, 一係買佢200海星開位

都唔係差好遠姐
晏啲等埋隻術95先推圖
依家慣左幾日先推一次圖
唔夠食物整料理
唔好買倉位阿一次性又無得換位 垃圾設定
防差唔多,但佢攻多2千同血多萬5
我諗佢都課唔少
我呢隻都唔係課好多姐 萬幾積分
獵法德用咩卡好
係咪全部都可以用巨顎
德用堅骨或者雪山 平原 火山 利爪 3毛
點砌可以砌到咁多效果
輸出用巨顎定係用火山好啲
我自己補就鍾意用
3毛加6堅骨

輸出用6巨+ 3飛翼/3毛
巴打應該上80好輕鬆
打手
***巨顎飛翼組
迅猛龍(平原、巨顎),霸王龍(平原、火山、巨顎),熔岩獸酋長(火山、巨顎),帆龍(林地、巨顎)
棘龍(林地、巨顎),暴君龍(山脈、巨顎),迅翼龍(雨林、飛翼),翼龍王(海岸、飛翼)
颶風龍(海岸、飛翼)

2平原、2火山、2林地、2海岸、1山脈、6巨顎、3飛翼

***平原利刃組
迅猛龍(平原、巨顎),小刀疤兔(平原、利刃),蓬蓬羊(平原、絨毛),霸王龍(平原、火山、巨顎)
盜龍(平原、迅捷),大角鹿(平原、絨毛),劍虎(綠洲、利刃),鐮刀龍(林地、利刃)
熔岩獸酋長(火山、巨顎)

6平原、2火山、3巨顎、3利刃
*熔岩獸酋長不想要火山可換,要2林地換帆龍、棘龍,要2綠洲換骨錘龍

補師
*也許上面的打手組合也能拿來套用
***堅骨利刃組
獅龍黑岩胖尾龍熔岩獸三選二(火山火山、堅骨堅骨),熔岩獸酋長(火山、巨顎)
霸王龍(平原、火山、巨顎),小刀疤兔(平原、利爪),白氂牛王(雪山、堅骨)
蒼虎王(雪山、利爪),劍虎(綠洲、利爪),骨錘龍(綠洲、巨顎)

2平原、4火山、2雪山、2綠洲、3堅骨、3利爪、3巨顎
*座狼王的雨林羈絆恢復效果+25%不確定效用,先略過

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=35798&parent=32&sn=35&lorder=3&ptitle=%E5%92%94%E5%97%92%E7%89%8C
幾日前打11 唔知點解推唔到
跟住就放棄左HEA 左幾日今晚再推下
佢係煩,因為又要斷又要淨化又要防秒
溫提
6堅骨3 火山 1沙漠1雪山一雨林
3毛可以2平原1雨林
姐係變左 6堅骨 2火山2平原2雨林
其實依家推圖好多時都要3毛加2C 技骨甲龍去頂第一下王AOE
咁你養左3毛又唔洗轉黎轉去
咁當然啦如果你重課另計 重課可以屌打任何王
我覺得超音鼠仲難打..
我法師,佢成日召野出黎食左一招技..
輸出差勁多

個時打10 好似係咁過
要計岩時間差
有時轉下技 3毛個D 就輕鬆打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞