已經send咗電郵俾美國眾議員,黑人民運領袖路易斯

333 回覆
347 Like 1 Dislike
我中文有限 翻譯出現手民之誤 對唔住
好 從長計議 而家唔喺美國 有機會我去紐約 了解一下
仲有Pete 不過佢應該唔係NYC
利申:左膠
其實人哋知㗎啦而家資訊咁發達
人哋要幫自然會幫,唔好求人
好多美國議員同國務卿都幫緊我哋
佢係美國中部印第安納州南本德市市長
麻煩幫推
好多美國議員同國務卿都幫緊我哋

多一個唔多 少一個好少
麻煩幫推
仲有最極端的:猶太人用佐差唔多2000年
我係教徒 阿們
麻煩幫推
其實諗深一層 作猶太人 究竟係好定係唔好
被 羅馬 伊斯蘭 納粹 害死
但係不斷走佬 去到邊都變到 有錢有勢
等其他文明都滅亡之後 再立國

如果香港人挽下手變咗東方猶太人究竟會點
幫推

巴打有心
亦係總候選人
麻煩幫推到置頂
麻煩幫推到置頂
Good 麻煩幫推到置頂
巴打,我都想咁做,但係唔方便
因為國會議員官方網站係要先入地址(包括ZIP code),個人資料,先可以出email
所以千祈唔好講大話,會自損影像,令到訴求失焦

反而應該有心嘅話,打長途電話過去
辦事處職員一定要聽
記住分散兵力 可以參考英文文宣 或者我嘅內容 甚至複述HKFP 資料
一定要對自己英文能力有信心先可以咁 千祈唔好錄音機
目標係 參眾兩院領袖 美國參眾兩院外交委員會

https://www.foreign.senate.gov/
https://foreignaffairs.house.gov/

唔該晒 麻煩繼續幫推 香港人加油
可唔可以share content? 果d sensitive info你可以hide㗎姐
冇留低 對唔住呀
我會研究一個 10000 characters 版本再share
因為有啲議員網站系統有字數限制
問題係我係一個P牌
仲要等多18個鐘先有得po
有冇人可以借帳戶
冇錯 如果迫到佢哋喺九月總統候選人辯論都講香港
咁就可以好入屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞