想問下琴日比班畜生禁住係地下成地血個後生仔既情況如何

789 回覆
2048 Like 7 Dislike
我指係片段入面講哂對唔住
門牙都無埋個位後生仔

我今日同身邊朋友 屋企人 地盤師傅都比左佢地睇 佢地反應係 好心痛

我自己既反應 全日番工都擔心呢位後生仔情況如何 沖涼個陣喊左

我見你地外面既po好似無乜人在意佢 可能有不過我無睇到 講聲對唔住先 所以小弟第一次開po就係為左呢位後生仔 我好想幫佢
雖然小弟我唔係揾得好多 但都足夠去幫呢位後生仔

同埋如果呢位後生仔見到呢個po 我想同你講 辛苦哂你 文字表達唔到我既情緒 小弟我讀書小 但我希望 我身邊好多人擔心你
所以我出呢個po 希望有人留意到你既犧牲
推 希望有人可以揾到佢
佢叫周家樂(音譯)
經過一輪警暴,昨晚(11日)在尖沙嘴、銅鑼灣和太古被捕的市民,大部份被移送至羅湖邊境的新屋嶺拘留中心。惟截至早上6時半,即尖沙嘴市民被警方帶走逾10小時後,被捕者的代表律師仍被拒進入扣留中心,未能接見任何當事人。大律師陳淑莊直斥警方「荒謬」,繼續用無恥手段,剝奪被捕人士權利,「無恥之極!仲話尊重法治,笑死人。」

有被捕者的代表律師發公開信,指自己即使向警方表明身份,仍三度被新屋嶺扣留中心人員「cut線」,批評警方蓄意剝奪被捕人士的基本權利。立法會議員鄭松泰亦批評,警方這個安排明顯是避免群眾聲援,亦有意阻撓律師的法律工作及被捕人士的人權保障。
多謝你 希望再有多啲消息 我只想幫佢

琴晚成晚訓唔著 我睇哂 佢喊 流下男兒淚 只想講 你好型
多謝你
推 大家幫幫手
我好想攬住佢 點解佢要同班畜生講對唔住 佢冇做錯到
我琴晚睇到好無力感 係咁大個人最無力既一次 我一定要幫佢 佢講對唔住 我相信係因為佢牙既傷口已經好痛 成地血已經證明 我真係睇到好心痛 我到已家打字 我一路打都一路眼濕濕
香港警察教唆及煽惑市民暴動、非法集結
親身教授拋燃燒彈、放火、攻擊中聯辦
請backup錄影,到時呈交法庭、國際法庭
起底asap
所以我係咁問身邊既人 令到佢地知呢個後生仔既情況 但原來個個都知道 但未有佢既情況 所以我上黎開po
佢好慘 睇完個心唔舒服
呢位係我文中所提既後生仔?
姓 岩左音
好擔心佢隻門牙
請你地一定要幫幫佢 眼盲少女我知道已經好多人幫

但呢位都要 真係好心痛
係 佢係我學校師兄嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞