求消除臭狐😭

49 回覆
0 Like 0 Dislike
去沙灘攤係到曬,腋底向太陽
出身汗會好啲
戒牛,紅肉,真心得!
注意清潔,可以去廁所用濕毛巾抹,唔好用咁多止汗劑
做多d運動
樓主呢度冇得pm想幫都幫你唔到
有隻野幾好用,5至7日用一次,不過成日冇貨,呢度教你我驚以後會緊加難買

Tg:@c0202y
要斷尾一係你係女人,一係做手術
有d女人生完會冇左,如果唔做手術真係幫你唔到

我係女人 同男朋友share個帳
因為我見我唔算係嚴重既 所以希望可以斷左佢
去沙灘攤係到曬,腋底向太陽
出身汗會好啲

會唔會曬傷 同埋要夏天先得
戒牛,紅肉,真心得!
注意清潔,可以去廁所用濕毛巾抹,唔好用咁多止汗劑
做多d運動

我不嬲唔食牛
脫晒啲毛
去萬寧買 小林製藥出嘅除臭啫喱液
短期之內真係除到臭
大約50幾蚊支 出街之前搽一次keep到成日
不過治標唔治本 最好食少啲咖哩

咁快d生返件

咁快d生返件

癡線 自己都養唔掂生乜鬼
短期之內真係除到臭

大家講既我都甚少食 點解都仲未斷尾
食清D做多D運動囉
短期之內真係除到臭

屌你估你病咩 話左冇得斷除左做手術
留名
短期之內真係除到臭

屌你估你病咩 話左冇得斷除左做手術

我錯我錯

用左呢支2年幾,唔貴而且好用。
唔好再用止汗劑啦,越用越臭啦
太牛b了
去華潤堂買 紫羅蘭香體粉或者無患子植物香體磨砂霜都有用
會出汗但D汗唔臭

用左呢支2年幾,唔貴而且好用。
唔好再用止汗劑啦,越用越臭啦

呢枝邊到有

呢枝邊到有

sasa
去華潤堂買 紫羅蘭香體粉或者無患子植物香體磨砂霜都有用
會出汗但D汗唔臭

唔見有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞