義士係被制服後比警察專登打甩隻門牙 係專登

618 回覆
1236 Like 11 Dislike
dllm
大家唔好唔記得位義士係為左救人先返轉頭
可唔可以幫手推 同埋放上其他媒體
唔敢睇
睇文字已經好難受
禁底左仲要打都算 今次打面
我唔識整gif圖 大家識既可以cut扑人果2下
死黑警
用私刑
屌你老母!以牙還牙!
黑警我屌你老母!
唔敢睇義士
dllm 真係要以牙還牙 以眼還眼
記得睇片佢仲係咁話 係啦係啦 係我自己整親
保存有生力量,迎接十一決戰

不分化、不割席、不放棄

文宣儲氣,勇武回氣

十一慶渠老母
! ! ”

尋日(811)黑警的行動繼續升級,不僅延續主動出擊和無差別拘捕的策略,拘捕數十名示威者,而且公然在地鐵站內施放催淚彈同近距離連續發射橡膠子彈。期間,一名女示威者的右眼被射盲,甚至有黑警混入示威者內部進行抓捕,並系各大媒體鏡頭面前公然插贓嫁禍。

種種跡象表明:黑警試圖速戰速決,利用武力同時震懾勇武同和理非。一方面,通過主動出擊抓捕勇武前線,減少勇武對黑警的騷擾和沖擊﹔另一方面,通過製造白色恐怖,使和理非不敢參加之後的遊行示威活動(預計之後大多數的集會申請都會批反對通知書),從而使和理非擔心被捕而不上街,在行動上同勇武切割。

黑警的如意算盤,自然系希望能夠在十一前搞掂成個運動,為中國七十年國慶獻禮。為左呢個目的,渠地可以不擇手段,不設底線,使用一切可能的輿論同武力進行抹黑同打壓。可以預見,接落來的幾個星期可以見到比女義士射爆眼更血腥的畫面。

有鑒於此,我地而家最緊要的就係避其鋒芒,休養生息,保存有生力量,減少勇武損耗。懇請各位勇武的弟兄暫時停止各種不必要的武力騷擾同沖擊行動,好好計劃一下下一次的武力行動應該以點樣的方式向政府施壓。係呢段時間,各位和理非也請你地煲爆文宣,將黑警種種暴行向全港市民昭告,重新贏翻民意。注意,而家真正要做的係將文宣深化去底層不斷loop,將黑警同法西斯政府呢個形像印響市民個腦度,從而將所有對黑警同政府的武力抗爭行為合理化,為十一決戰爭取認同

PS:勇武的朋友慢屌。血債一定要報,但大丈夫能屈能伸,好漢不吃眼前虧。上一次七一能夠沖擊立法會成功,一個好大的原因係中共不希望系慶典日見血(否則每年七一就成為義士紀念日,全港同慶)。而家黑警突然將暴力升級,相信都係基於同樣考慮,要係十一前搞到好好睇睇。而家對家要千方百計削弱我地的有生力量,我地就一定要保持住有生力量,唔好畀渠地的詭計得逞。撐到十一,就一定可以慶渠老母!

PS: 暫時的戰略放棄系為左爭取以後更大的勝利。 47年國共內戰,毛為保存有生力量,連首府延安都可以主動放棄:存人失地,人地皆存;存地失人,人地皆失。留得青山在,哪怕無柴燒!

PS:係呢種腥風血雨的白色恐怖之下,和理非更加要用實際行動表達對勇武的支持。懇請你地竭盡所能地參加一切可以出席的和平集會,上街煲爆文宣,用一切可能的方式向你見到的每一個人揭露黑警的種種暴行。
我唔識整gif圖 大家識既可以cut扑人果2下
班狗唔係想扑牙,係想扑頭呀
以牙還牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞