老公on99比人呃左20幾萬

86 回覆
1 Like 34 Dislike

請善用起底功能
為左錢就離婚⋯你老公應該同你離婚

儲來買樓既錢都可以咁任性 on99 一定走
唉 真心左
雖然係嬲姐 但係咪乜撚都離婚啦
其實佢都算係自己錢 你都話佢比人呃左
你唔幫佢仲要離婚

家陣又唔係拎廿萬黎貼二奶

佢蠢成咁我接受唔到囉

結左成幾年婚 因係廿十萬同老公婚禮
值唔值自己諗
可能你係呢一刻覺得值
但當你可能1年.2年後你就後悔

如果知你老公蠢咁你做咩唔食住佢

食住哂 但我都無怪佢無頭髮 佢自己ON99咁 唉
樓豬我屌你呀

唔好搞事

請善用起底功能

樓主係咪應該睇下醫生先

請善用起底功能

樓主係咪應該睇下醫生先

樓主係 自以為好笑但又唔好笑 既 on9仔一名
此po議員

請善用起底功能

樓主係咪應該睇下醫生先

樓主係 自以為好笑但又唔好笑 既 on9仔一名
此po議員

讀心神探
樓主個朵息哂
20m吾算貴啦,我刀用左30幾m植髮
20m吾算貴啦,我刀用左30幾m植髮

你貢多頭髮都要30幾m植髮
jm,我bf刀系靠賭為生,雖然系有公,但佢情緒好反覆,佢輸錢我會好驚
生髮療程全撚部都係呃鳩人錢架
一係食藥,一係植髮,一係織髪
無架啦
認真,搵民主黨
佢前排做過幾單,係女士喺美容院
高壓式巨額簽course嘅case
同老公結婚幾年,住係奶奶到,因為大家決定要買樓,應承左要努力草錢
之前諗住開聯名戶口,但我夾唔到時間都簽名所以一直都拖住左無開
我信晒佢,出左糧就俾我個份錢佢草,草左幾年,草到而家至少有50幾萬
我一直都無乜過問佢d野,覺得佢唔會呃我
新年執屋,拆信見到佢月結單,見到戶口得返30萬左右 ,我即時問佢係咪轉左d錢去其他戶口
佢睇到張單,唔出聲
我發晒癲咁嘈,問佢d錢去左邊,佢見我喊先肯出聲
話用左20幾萬去買生髮療程,佢話唔想禿頭禿到變地中海....
我聽到又嬲又傷心,無諗過佢一直呃我,拎我地d錢去做自己野咁自私
最嬲係佢拎返所謂「生髮療程」嘅野比我睇,完全就係呃人嘅垃圾
佢蠢到比20幾萬人地!!!
我d fd叫我離婚...話呢個男人信唔過...自私...唔可靠
佢係咁同我道歉,話佢以後會草多d錢填補返...我都唔知點

最後 我d fd介紹左史雲遜活中心比我老公
話佢地服務好好 價值又公道 又有好多成功例子
最後我老公真係試左試 佢去完都讚好
人又自信左 頭髮又多左
仲因為咁工作順利左 最近仲升埋職
我諗個20萬對我地以後黎講都係小數目

字都打錯點做打手

( Show Blocked User - 祖赫特 )
廿萬好閒
但有個咁on9既老公離婚算啦
草你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞