812 高階防沖擊護目鏡 (笠係泳鏡外面OR氣密鏡內)比普通鏡勁4倍以上 唔好再僥倖心理用廢鏡

172 回覆
59 Like 1 Dislike
up
我係眼鏡巴
想買個OTG入廚房
上網又得鋪頭又得, 邊度有現貨?? 試過戴近視泳鏡又會好暈
spreadsheet上面果幾款全部都要外國訂
https://www.facebook.com/militaryguy/

Rothco-OTG-Ballistic-Goggles 但唔氣密
仲唔夠咩大佬
https://hkcn.rs-online.com/web/p/safety-goggles/4950842/

請問呢個點睇? 有 EN166 BT (防432km/h撞擊),相比其他同類貴少少,但有現貨。
呢個係通氣~ 直接通氣
用黎防撞係OK (但建議買更高級別做防撞
唔該晒
想問下4號 同21號係咪差唔多?
見價錢兩隻係香港買差幾遠
呢個再勁過MIL-PRF-32432級?
呢隻即係表入面32號

佢規格MIL-DTL-43511D
都係under MIL-PRF-32432
(擋大約500~600ft/s既粒體)

然後佢呢把testing既散彈槍
初速係1200ft/s 15呎以外射應該唔會降太多

因為好似冇再高標準 所以d鏡實際上可能效果更好
係 差唔多

不過21號大副d可以罩住眼鏡咁

4號就細副d 要連埋其他鏡可能有d難
想問下21號個個 有無邊間實體店可以買到?
只係搵到網店買
hk 某d wargame鋪好似有 但小心平時多黑警去果d鋪
d記防霧筆
其他牌子防霧噴

johnson's bb洗頭水

有冇試晒
咁唯有上網買啦
3M™ GoggleGear™ 500 Series GG501SGAF, Clear Scotchgard™ Anti-fog lens 10 EA/Case | 3M United States
https://www.3m.com/3M/en_US/company-us/all-3m-products/~/3M-GoggleGear-500-Series-GG501SGAF-Clear-Scotchgard-Anti-fog-lens-10-EA-Case/?N=5002385+3292721369&rt=rud

依款頂唔頂到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞