TVB記者張家灝準備辭職,希望黑警扮示威者既新聞可以捱到聽朝

825 回覆
12393 Like 26 Dislike
維也納公約39條 - 戰時罪行-偽裝敵方人員
Geneva Convention

Article 39. – Emblems of nationality

1. It is prohibited to make use in an armed conflict of the flags or military emblems, insignia or uniforms of neutral or other States not Parties to the conflict.

2. It is prohibited to make use of the flags or military emblems, insignia or uniforms of adverse Parties while engaging in attacks or to shield, favour, protect or impede military operations.
張家灝喺行內得罪好多人,Now戴祖兒同佢咁大仇口首先就唔會請佢啦,佢咁樣(扮)辭職都係想搏大家讚返佢,依家佢做到啦,威威

睇下過幾日仲見唔見到佢先啦
Respect
Push
多謝你做翻個人
浪子回頭金不換
支持
CCTVB張家灝我屌你老母
https://lih.kg/1196406

黑警死全家!
Respect
唔理點
佢肯做已經好好
做乜都好! 長留TVB 浪費時間

721元朗恐襲

黑社會無差別襲擊人,警方唔拉黑社會
警黑合作, 警署落閘, 999唔通,無人被檢控

721元朗恐襲第23日: 無人被檢控, 無警停職, 施襲者逍遙法外,市民安全零保障

不分化 不割席
五大訴求 缺一不可

香港警方=黑社會, 香港警方=恐怖主義組織
香港人一世都唔原諒香港警察
無忘721
記者請日日問

唔使㗎喇,cctvb有個阿二都係一樣共產黨嚟,猿花唔喺度嘅時候,佢會幫手filter
一齊backup呀
感謝曾經發聲嘅你,感謝
人地知錯咪改 對住D黑警我地都係話仲有良知既就即刻辭職架
P牌分化狗
你都幾撚高招講埋d野
tbb有良心的記者走一個少一個
因為問親毛姨姨都係佢問埋d垃圾問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞