[switch/3ds集中討論]官方定價 $2,340 (18)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
琴日係piago留左電話
唔係嘛又有得笑?
唉......幾時先買到....U.K. Amazon 又唔識點運過黎....

上google搵轉運都唔識?

但要3月17先有貨

uk 3月13 ja

寄埋過黎應該要3k

我見寫$44?應該唔係架麻

44咩?
Block撚左個職安啦屌 教撚埋轉運又話驚3月13walkin到
咁撚驚咪打機啦屌

裡面得盒games 帶,一張紙都無?正常?

正常

咁慳

正常

唔睇字以為一開連GAME都冇

點解可以咁癲
都係任豚,何必呢
利伸:索索
極品任豚
唔識又要問, 教完又唔敢驚呢樣果樣
可能學校未教google姐.. 下次有機會lmgfy啦
轉頭學識轉運可能問冇credit card點買
Block撚左個職安啦屌 教撚埋轉運又話驚3月13walkin到
咁撚驚咪打機啦屌

Block 囉,俾狗撚嘅你都block 埋,上咗岸嘅你緊係唔使愁啦

本身對你都無乜野
又話唔識轉運 叫埋你google又話驚walk in正價
你不如直接叫人送部機比你啦
恥笑你呀 狗

送埋過黎就$2900淨機,3月13日出貨,要7-10工作天到香港,即係起碼3月尾先有喎,成個月,walk in 到有正價喎,係咪好難諗先

又想玩又唔訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞