「警察還眼」明天1PM全民入機場 百萬人塞爆機場

1983 回覆
4121 Like 79 Dislike
屌你老未死黑警
Push
地做開marketing,寫埋本教科書教你跟住做文宣! 成個月咩進步都冇,重係散修修同溫層自high咁

記撚住啊!有啲仆街聽到義士爆眼係會拍手叫好。我地再賣血賣肉都喚唔醒班仆街架!

憤怒過後要冷靜面對
文宣嘅諗清楚我地係target緊咩人,要點遊說!
前線嘅諗清楚每個行為背後有咩用!淨低嘅交俾我地

【藍絲攻略 - 拆解 18 種建制】- 徐緣
https://www.facebook.com/347912661973385/posts/2179283162169650/
唔係嫁,721即話罷個次
我公司條team有10幾個一齊罷
所有野都有希望嫁
push
Push
我直頭未識用就已經俾人踢撚走咗
Push
由聽日開始 日日塞爆機場
肯定好多人

唔好衝禁區
其實突然間咁樣講係真心做唔切文宣,如果聽日唔夠人要轉做和平集會,唔好出去送頭。

有人盲撚左

有人牙都甩埋

有黑衣狗拉9人

我聽日call sick leave/ 罷工都一撚定出黎

嬲撚到仆街

罷到就罷

罷唔到我出埋你份力
push
唔小心撳咗負評
一人一 狂洗連登post [時事台]
唔該你出一份力,肯出post,聽日就係人都知入機場

標題:「警察還眼」明天1PM全民入機場 百萬人塞爆機場

無時間文宣
見POST者,自行Copy開新Post,要連登全部都係呢個Post

812起 1PM,有人性既你立刻罷工,百萬人進入機場,咩都唔做,勢要討回雙眼
機場因為100萬人係機場而暫停運作,不是們的責任,是因為機場不夠大
圍到出青馬,都全條橋唔夠闊

統一口號,兩句,要入健力士,等歷史知道
「黑警還眼」
「五大訴求,缺一不可」

黑警聽住:
一係你就入機場殺哂所有人
一係你就還返隻眼出黎
否則百萬人不離開機場

大群:https://t.me/airport730
實時Channel: https://t.me/hk730air

有人盲撚左

有人牙都甩埋

有黑衣狗拉9人

我聽日call sick leave/ 罷工都一撚定出黎

嬲撚到仆街

罷到就罷

罷唔到我出埋你份力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞