有圖 C++ programming求救

75 回覆
1 Like 11 Dislike
屌 我上個sem讀D咗
八百蚊貨仔起到

咁都800蚊

你情我願,老細
樓主開始做assm2未
原來份功課 13/3 deadline.

我公開我 d source code, 請大家狠批.
有好多細微位無執. 求其行到 sample input 就算.

https://github.com/PineappleSea/ENGG1111_assignment1

痴撚線 你咁樣有人抄你咪兩個都過唔到MOSS
樓主做assm 2啦
睇落唔難,但唔知點教你
無理由打晒比你

個miss仲要奇鳩怪到唔比人用break同continue

Marian?

利申呢科A+

Hint: for loop內置break command

bool stop = false;
for (int i =0; i<10, stop==false; ++i)
{
//do sth
if (i==4) stop = true;
}

即可做到break一樣既效果

巴打肯定未真正用過break
樓主做assm 2啦

Year1
btw CS同QFin都要讀C++,不過佢哋嗰個易好多
快班又易過慢班
Year1
btw CS同QFin都要讀C++,不過佢哋嗰個易好多
快班又易過慢班

人地拎黎計+-*\
點同CS要維持世界和平,保持空管系統99.9%可靠度比
用recursion 應該好易
之後可能改返做while loop
你當光係喺個有四個方向行 每次行一格
你個function 係可以睇返表幫你搵下一格 直到去到終點就完
你明咗原理可以唔使遂格遂格行添 一次睇一行
唔使用break 啦咁簡單

利申 家政有B+
下,咁簡單既野都問既
1字頭course基本上一定好易
對於想讀programing既人嚟講,上網查code嚟講係基本,唔好拎啲低級問題出嚟問好無
set6條function
main loop係咁check,if果個位係咪有鏡
之後有既位就行function,無既位就行多一步
應該好短就搞掂
set6條function
main loop係咁check,if果個位係咪有鏡
之後有既位就行function,無既位就行多一步
應該好短就搞掂

一個 function recursion 咪得囉

兩個 axes正負兩個方向 一個管x 定 y 一個管正負
有鏡就轉 axis 同轉正負 去決定下一格
? : 就搞掂 switch case 都唔使

係咪擾敵
八百蚊貨仔起到

咁都800蚊

你情我願,老細

咁都唔洗800蚊
八百蚊貨仔起到

咁都800蚊

你情我願,老細

咁都唔洗800蚊? 平啦已經
八百蚊貨仔起到

咁都800蚊

你情我願,老細

我第時可以幫人做assm過活
八百蚊貨仔起到

咁都800蚊

你情我願,老細

你係至好
計返時薪其實唔係非常多
又唔穏定
八百蚊貨仔起到

咁都800蚊

你情我願,老細

你係至好
計返時薪其實唔係非常多
又唔穏定

幾個鐘搞掂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞