白色恐怖!警察打算告IT男終身監禁!好撚屌你老母仆街恐怖既政府。

827 回覆
199 Like 3333 Dislike
屌你老母
串謀或教唆謀殺
仆街狗
希望老豆搵仔可以幫到呢位手足
完成到個程式
cls
不過,Colin在被捕一刻已經連按5次手機開關掣,轉為密碼解鎖模式。警方其後帶他去警署繼續調查,一度壓住他的上半身摺向大腿,其後又強行撐開他的眼瞼再嘗試解鎖手機,「我左眼畀佢哋插到,痛到擘唔開,然後佢哋就話係咪玩嘢呀、唔好扮嘢、你擘得開眼喎。」

律師黃國桐指,若事主只是開發辨認警員樣貌程式,或與《私隱條例》有關,但與謀殺罪名距離頗遠,「都未有(謀殺)著手點,點樣謀殺啫?真係一個謀殺罪名,我唔相信有保釋囉,上到法庭都唔會畀擔保嘅,更遑論喺警局度畀你擔保呢?」
屌你班死黑警
Colin在被捕一刻已經連按5次手機開關掣,轉為密碼解鎖模式。

iPhone撚閪同我記住呢個方法 FBI都解唔到你部機
推到黑警被全世界屌
律師嚟到落口供,第一句就講「我被警方拘捕一刻,已不斷要求見律師、打電話及接受治療,但直至幾月幾日幾點先可以見律師,將所有被迫害事項落口供紙,其他全部答無野講,咁得唔得?一來保障自己,二來清清楚楚記低時間同問題。

之後上庭就重複一次,要法庭記錄在案。之前已經有法官話幫唔到手,但唔代表唔可以投訴同係法庭作出記錄。咁做係想將呢啲下三流手法公之於世,一但大量法庭記錄都指向黑警,民宣或者民權組織又可以對全世界宣揚黑警濫權。

我地要用盡方法將不利變有利,要俾返壓力黑警,要攞返我地應有既人權。

民陣等等到底幾時先肯申請禁制令,要有律師在場先可以落口供
一上場就慣左按五下先
應該已經知道佢事主係寫program嘅先去商場僕佢?
好奇班狗點知道
popo有報應架
畜牲,乜撚都亂告
絕對要聲援

唔可以俾呢個post沉

當我地唔幫佢出聲

下一個就係我哋
點解班狗會跟到事主?
係咪電訊商出賣?
黑警死全族
屌晒警犬啲老母閪
IT人唔係狗,你地先係
IPhone 點set禁5次就會disable個face id?
緊急/sos

5次 power
or
power+vol(上/下也可) keep 5秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞