[證據確鑿!]牧師與劉細良開會,承認正在成立大台,踼走勇武派!

233 回覆
59 Like 1013 Dislike
我地無大台
冇大台 冇大台
劉細良已成鬼

好重要所以講三次
冇大台
冇大台
冇大台
有個根本性分歧就係,泛民及其中產支持者次次都唔會去盡,
去到某個位會階段性勝利就算,
啲班人,例如燒生當日都話逃犯條例一過,佢會走
陶君行話一出解放軍佢會走人
啲班人隨時可以走,同時佢地係香港仲搵到食,有一定地位同資產
佢地對比人換緊血既感覺無後生咁強烈,
佢地只要拖慢共產黨赤化比佢地繼續搵食就夠
好怕激嬲中共,連已有既都輸埋
但對於後生嚟講,中共一早比你激嬲咗,
而家中共未完全回氣,警察已經咁惡
今次都唔去盡既話,中共一回氣

早幾年本土派覺得佢地離地,
係因為泛民唔認為比人溝淡換血係大問題,
只係識得玩個永遠無可能過半數既選舉花瓶遊戲,
剩係話人唔支持佢就係鬼,
比你守到2047你香港人都比人換曬血收皮啦
就算係今次選舉,你認為可以係共產黨既選舉攞過半數,咪玩啦,
人口溝淡換血殖民殖咗廿年,仲有無64比都好懷疑,
而且仲可以dq,種票,癲係上嚟換票箱都仲得

唔係要你唔玩選舉,而係唔應該本末倒置,為咗選舉,
叫人抗爭運動散水走去玩選舉收割運動成果.
Push
我相信佢夠膽起大台 香港人就夠膽拆
起幾多次 拆幾多次

除非林鄭大台肯出黎回應訴求
收啦
企開啲啦屌你老母
呢班中產港豬今次都唔到佢地唔醒,你二百萬人和平遊行so what? 唔單止唔使聽你地講,仲可以炮製721恐襲唔怕就打到你怕,打到你唔敢行出黎,再用警權無限拘捕,再強調一小部分極端暴力份子再吹大台風分化
不過就係有人要搞事,唔啱聽就鬧你,又tag你係鬼,擺明係要挑撥分化啦
成立左,比佢地大人做番代表,我又覺得冇所謂。
唔通要班細既負責任?都係果句各自爬山,不分化。你覺得佢唔岩既,你之後可以推番佢!既然有人敢勇於出黎面對,依個係一個好開始!
都係果句,睇定啲先。如果佢地敢同勇武割蓆,下次區選,立會我一定叫晒身邊朋友投晒啲票比建制派!
行撚開
左膠阻住屌柒佢就得
屌呢班冚家剷完全係維穩撚嚟 黑暗時期即將降臨
有燒山真係唔洗諗
一定又出黎鳩嗡當秘笈
屌你老母咁7多理論
做啦on9
點解今次咁成功
就係每人做d
有乜好主意就做 錯咗就認
不斷改進 條撚樣燒山提過塞鐵啦
塞一個鐘都被人屌到仆街呀
仲做軍司害人
勇武要衝 和理非唔阻亦配合
和理非開始發攻 勇武都可以一齊參與!
不分化!
政權除了要我們恐懼多,還要散佈仇恨同分化民眾。
https://www.inmediahk.net/node/1065677

「人民不應該害怕他們的政府,政府應該害怕它的人民。」(People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.)

「藝術家用謊言揭露真相,政治家用謊言掩蓋真相。」(Artists use lies to tell the truth, while politicians use them to cover the truth up.)

「沒有舞蹈的革命,是不值得發動的革命。」(A revolution without dancing is a revolution not worth having)

「面具之下只是個血肉之軀,而在這面具之下的,還有一個理念,只不過,理念,是刀槍不入的。」(Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr.Creedy, and ideas are bulletproof..)

「我們的尊嚴可能不值錢,但它卻是我們唯一真正擁有的東西。它是我們最後一寸領地,但在那一寸領地裡,我們是自由的。」(Our integrity sells for so little, but it is all we really have. It is the very last inch of us, but within that inch, we are free)

「力量來自團結,團結來自信念」(Strength through unity, unity through faith)

「恐懼往往是政府的終極武器。」(Fear became the ultimate tool of this government)

「就算政府擁有的武力統治不讓人民發言,自由的言論仍然充滿著強大的力量。」(the truncheon may be used in lieu of conversation, words will always retain their power)
一有利益 啲牛鬼蛇神走晒出黎
我的理解不是踢走,而是希望未來一段時間(比如三個星期)發起全面和理非出場,不讓壞人有借口傷害勇武的朋友。🙇🏼‍♀️🙏🏼🌿
Block 分化𨶙
唔需要識佢。會唔會因爲佢同你唔同key 就膠呢?
你有你搞,唔好係到發號施令
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞