《突發》發現藍衫鄭康培!!!

721 回覆
4280 Like 5 Dislike
你以為着咗件黑衫就認唔到你?屌你老母

事源 頭先17:50左右 啱啱好收工搭地鐵返到荃灣尾站
落車嘅時候發現咗個界刀福建仔/黑社會 本來自己都半信半疑 但係佢實在太好認 面方方眼尖尖 化灰都認得佢

我就開始跟住佢 利用發夢做哨學到嘅跟蹤技術 反跟蹤技術 成功知道佢住邊棟樓 幾樓幾室唔知

一開頭出咗地鐵站 條友就開始步伐加快 同時左望右望 然後入咗南豐中心巴士總站嘅上邊一間花店 入去之前望番出嚟 然後喺裏面買花 買咗成15分鐘 期間係咁望出黎 身有屎咁 大家可以對下對鞋 bingo

出到嚟之後兜圖書館外路 再落返福來邨 期間都係神情緊張 周圍睇 跟住就係經過滿樂大廈到香車街

我同佢一直保持着40米左右嘅距離 佢突然間趴左係欄杆度食煙 係突然間 之後望過嚟 繼續保持自然咁過咗佢頭

係等紅綠燈過馬路嘅時候 佢就行返上嚟 同我平排 然後往享和街方向 我再一次爬佢頭為咗減低佢嘅懷疑 然後過咗馬路之後 我扮R頭望後面 佢匿埋左係個後行出口 望住我 一發現我望住我之後就擰頭 睇第二度

然後我不斷兜去其他地方兜嚟兜去 但係都係睇到佢企嗰個位 繼續監試佢20分鐘之後佢先敢行返入屋企 不過最後就冇相 因為佢已經發現有人跟蹤佢 我都唔方便再攞住部電話出黎 所以最後影唔到佢行入屋企

屋企地址享成街10號 香城大厦

話俾你聽福建仔/黑社會 今日係我一個人發現你 你好彩 他朝有一日唔好彩 我哋兄弟姊妹發現 你就唔係咁好彩 出街小心啲 周街都識你啦而家

另外一提 荃灣大坡坊 二坡坊 三坡坊 仲有享和街一帶 祈德尊新邨 都係福清仔嘅群居地方

我冇嘢講!
全城追捕暴徒!!!!
要所有黑社會 出街擔驚受怕!!!
利害
痴漢hehe
香城大廈
推呀!!
麻包袋
麻包袋
全街都係巴打,搬呀笨
原來真係有香城
Dse回憶
推 全城追捕呢條仆街
佢個樣真係好特別, 好易認, 唔識點形容佢個樣
冇報驚?
報驚有咩用, D犬唔識做野, HEA9人, 唔駛佢做野, 每月袋8萬銀最好
搵人接佢返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞