突發!天文學界上陣!明晚七夕,8點太空館外,用雷射筆教市民觀星

1001 回覆
8471 Like 16 Dislike
聽聞,非法集會,要有「破壞公眾安寧」嘅成份?
觀星都要齊裝
突然好想觀星 但點買法 (新手村)
突然對觀星好有興趣
好想學觀星呀
重要野,要推。永不離棄義士。核彈都唔割。保持謙虛,行動大膽
試著說 Hit and run + Be Humble。不要說 Be water
- 游擊戰為主,路障戰,陷阱戰,遠攻戰,3方配合游擊戰
- 與警狗保持長距離防線,防止狗突然衝擊,可以安全退後。
- 短期防守,絕不長期守。
- 如果見到警狗開始佈防,就要立即全部人轉場地,令佢地on99咁浪費時間
- 如果沒有辦法反擊畜龍或水車,不要等待畜龍或水車出現先退後。一見到佢地身影,設路障或陷阱後就立即退後。
- 絕不硬頸,不能硬碰,更不要企硬對峙。
- 不留戀任何戰線地點,要流水式打擊,打擊完就去下一個目標。
- 聽同伴意見,不被捕為主。
------------------
光復香港,時代革命
一路行過去星光大道同遊客一齊睇囉
夠薑咪整兩粒催淚彈過黎
宇宙係中國的一部分

所以有合理懷疑你們意圖破壞中國
要求即場買laser gun 服務
天文學家 connected
收返埋先!!
你呢枝執到架咋 唔係你架 係咪啊
想觀星
你執到呢枝射杯水 1分鐘唔洗變滾水 唔好亂用

apple都叫你七夕觀星
想問港島區有無地方買到?聽日去唔切ssp
推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞