[有片] 黑警講大話 還原8月3號邊個放炮仗 聽日民間記者會記得播同講

693 回覆
1785 Like 13 Dislike
我無野講
Push
狗仔大鍋了
所有佢地避而不談 或者輕輕帶過嘅位一定有講出黎

目前一定要屌爆黑警嘅point有 (大家有咩point就加):

1. 打記者 屌記者 唔好俾佢地輕輕帶過 如今日方向報A4 左報都咁報 藍絲都信

2. 黑警係狗屋換衫扮示威者 有冇機會係呢啲卧底故意放火 想擴大事端等黑警大條道理暴力清埸呢?

3. 黑警講普通話 係解放軍扮嘅

4. 係無示警下向無衝擊嘅和平示威者開鎗放tg 例如琴日係龍翔道向黃大屯祠前向咩都冇做嘅人放tg

5. 刁難唔關事嘅市民 所有見唔到有示威gear 望落係街坊嘅人 不論被刁難 被打 被無理拘捕 一定要令大眾睇到佢地幾醜惡

以上嘅point 凡係有證據嘅 有片 有相嘅 一定要全部附埋link 等大眾想查實嘅時候全部有證有據

就算無 呢啲point只要有足夠嘅noise 就等於交返個波俾佢地 等佢地自己越描越黑

所有佢地屌我地嘅point 一定要駁

例如

1. 佢話我地暴力 玩火 可以用 上面point 2 屌返佢 講到好似日本仔搞盧溝橋事變咁
你quote我做乜?
我有講過8月3黃大仙差佬掉炮仗
癲完未?
可唔可以講多啲點炒? 如果無炒班狗好撚大獲
係!!! 真相係我地盾牌!!
推撚到班黑警跳樓
出個更正POST
指責警犬係天水圍警署從高空亂掉爆炸品
推到仆街!

Btw, 我會接機!
———————————————-
請大家集中火力推8月9日瘋狂接機呀!

開始時間: 2019年8月9日下午1 點起
地點 : 一號客運大樓機場接機大堂
1. 不申請不反對通知書
2. 和平靜坐,不衝擊不破壞不入禁區
3. Be water
4. 促政府答應五大訴求
5. 停止暴力打壓示威遊行

文宣有彩色、有黑白,歡迎任用!

黑警
Pish
聽日差佬記者會不如記者帶個projector即場播呢條片然後問問題

問其他問題又可以揾定片作reference播咗先

#罷工罷巿罷買
#我係香港人
#我參與全港三罷
#各區集會
#出核彈都唔割蓆
#直至政府跪低
唔係想清白但似係警署天台tear gas
警嫂王國d人最中意醒人一句「小心炒車」
特別版
呢單真係要講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞