年30 想食盆菜 有冇好推介

21 回覆
0 Like 1 Dislike
團年飯想食盆菜 唔駛成日煮
不過人就少左啲 得4個
有冇好介紹邊間既盆菜唔錯?
我可以聽日去拎都得 唔一定外賣送上門

年30 想食盆菜 有冇好推介
https://lihkg.com/thread/95207/page/1?ref=ios
唔好食住啦契仔
你幾時示範點樣喺地鐵無聲穿到你對shure呀
一開波仲大大聲屌人鳩屌shure
用下個閪腦啦柒頭
俾我踢爆左依家post又唔夠膽入
驚俾人圍觀恥笑呀?
仲唔入黎
咩叫shure
拎你老豆老母依對冚家產放落去煮啦臭閪

等你好撚耐啦 以為你驚到潛左

等你好撚耐啦 以為你驚到潛左

快刀斬阿麻 唔係好撚串嘅咩?仲唔入黎比我撚狗
https://lihkg.com/thread/142176/page/1?ref=ios

又潛左呀?死傻閪 淆底就咪撚係度煩鳩住啦
Pish笠水狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞