余文樂條契弟係華嫂冰室大股東呀!

440 回覆
3169 Like 11 Dislike
屌囉 有未婚夫 黎m都同人屌 比人叫月事妹 好撚癲
FC?
Anyway 華嫂係屏山鄉班鄉黑開既
係咪股東都唔撚好幫襯
建議] p牌正負評顯示
https://lih.kg/1415247
------------------------------------------------------------------
目的唔係分化p牌會員
而係當你見到有大量p牌洗正負評時
要比平時更小心去做決定
做大陸客多 應該推到大陸人都唔食
http://m.home.appledaily.com.tw/article/realtimenews/20190308/1529729/rtn/余文樂指定「華嫂冰室」%E3%80%80不殺價租幼兒園店面

港星余文樂不僅娶台灣皮帶千金王棠云,還進一步將投資觸角伸向台灣。近期引進個人大贊的茶餐廳「華嫂冰室」設立台灣據點,還沒正式營運,藝人包括吳建豪、黑人陳建州,就都已搶先試吃。而該店點設置於光復南路巷弄內,前租客為區域知名的私立幼兒園。據了解,「華嫂冰室」月租金約在22萬元之譜,余文樂與其主要股東,幾乎是沒砍價就承租,十分霸氣。
間野又貴又難食 唔明點解咁多人食

我去食澳牛好過,至少比字正腔圓廣東話嘅純正香港人屌吖
收皮啦p牌仔想洗底?
漁文樂老婆全相都比人睇過哂啦 比李宗x屌到黑哂
又可以報食環啦
你係股東?
咪住先,點證明SHAME YU係大股東?
呢條仆街仔
屌你 一定唔撚會食
垃圾 罷食
有冇片
食都冇食過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞