嚇壞中共!瑞士銀行機制改革 傳承諾公布非本國公民賬戶

553 回覆
2704 Like 28 Dislike
中国口交部做咩對人哋國家內政說三道四?
呢啲係外交層面嘅嘢來咖咩?
瑞士銀行機制改革又關你大陸咩事?
btw , 我都想好想知班狗官貪左幾多錢
如果係真就好啦!
勁過核爆!

嚇到瀨屎
痴撚線一個外交部對銀行講野?
銀行内政
關你撚事
春袋係人地度,仲夠膽出聲
2016年
樓主想bin c 下話
屌你老母、中央唔係好想打貪咩!
說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四說三道四
中國外交部發言人對此呼籲瑞士銀行應當保護賬戶持有人隱私
我啱啱聽到個笑話
中國講私隱喎
全部係呢個post打過飛機入黎

!!唔好再回呢個post>>>>> 嚇壞中共!瑞士銀行機制改革 傳承諾公布非本國公民賬戶
https://lih.kg/1420791

唔好再回呢個POST!!!!!!
乜都實名衝隨便賣資料嘅國家講咩話?
私隱問題?
支持瑞銀
今次中共仲唔仆街
老兄,有事慢慢說
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞