何式凝搞到最少70街坊/兄弟係天水圍送頭

625 回覆
3686 Like 59 Dislike
佢似係共諜
有幾次嗰啲所謂左膠完全係幫緊對面
下次拉撚走佢
如果唔走
同佢講tk 唔好怪其他人
直接膠紙封嘴啦
tenant左既教授明明可以比有約在身既教授更加無包袱 可以做得更多去保住前線
但呢件閪婆仲可以繼續咁堅離地拎光環
真係寧願佢係和理非集會度打下卡鳩噏下搏掌聲
點都好過去到現場但係咩都唔做拖前線後腿累前線送頭
街坊係咪告唔入
其他俾人拉撚晒啦,再唔係就跑緊啦
絕對不能相信解散軍——泛民、左膠、社工
推 大家出得黎一定要有共識
呢啲垃圾左膠出黎騎劫時一定要拉走佢
唔好比佢地出黎害人
拒係鬼?
拒咩人?甘仆街,60幾都害人
點揾
心理變態
甘姐係拒係指揮你地,有參與,可以報警拉拒?
容我講句,由雨傘到而家有幾項左膠—文化活動,唔單止要提防,仲一定要屌散。我有朋友同前輩有諗過做,我都有阻止件事發生

女權—藝術行動,例如何式凝玩底褲
讀書防線,我屌你老母以為自己係巴黎
係前線開Talk同討論,好在抗爭模式唔同左,唔係就好似14年旺角咁仆街

呢啲唔一定係左,但一撚定係膠,係果啲所謂「改變空間可能性」既bullshit,阿何博士最撚柒果點就係學院派,離地萬丈,將世界睇成一份文本,一本理論書,唔該翻翻入office。而家呢個時勢淨係出post無人會怪你,但你出黎,害撚到人啊!!!
push
現場都唔幫手 垃圾都不如
麻煩各位戰友幫手推一推post :

【極重要】請立即停止漫罵及用雷射筆射向拍照的途人/大廈單位
https://lih.kg/1418134
麻煩各位戰友幫手推一推post :

【極重要】請立即停止漫罵及用雷射筆射向拍照的途人/大廈單位
https://lih.kg/1418134
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞