關於五毛post屈錯人問題

59 回覆
10 Like 0 Dislike
總之 青政梁油呢兩條友 我就反緊架啦
屌你老母屈我打手

係咪熱血打手我唔知

但你條撚樣100%係早洩打手
高登咁多 幾時到你班仆街話要搞死佢就搞死佢
我就係支持高登 唔想比連尼住搞死佢
高登咁多年 幾時到你班仆街話要搞死佢就搞死佢
好公道 呢個apps係好好用 Hkg+我都有用
但好用一回事 誰是誰非又另一回事
牙joe比一個月連尼加 但佢走去燒高登後欄

咁你又黎呢到推po係點?想屌票?屌返d人過去?
太高智慧了~~
高登咁多 幾時到你班仆街話要搞死佢就搞死佢

咁你死返過去囉

收皮啦柒頭
仲有諗都唔諗就信講故佬果班跟尾狗其實小學畢業未

走啦屌你老母
之前我就話cap唔切圖

而家見一個cap一個,你班撚樣覺得高登咁好就死番去奶早洩袋底

收皮啦柒頭
仲有諗都唔諗就信講故佬果班跟尾狗其實小學畢業未

琴日就話我無cap圖姐

而家我列每一個打手都有曬cap圖為証
唔好又拎我本書出黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞