[緊急] 聽朝8-10點881晴朗要人phone-in

1031 回覆
500 Like 3 Dislike
有無黃埔居民可以屌醒鼠王芬,叫佢唔好ff
鼠王芬成個發癲大媽咁好撚好笑
田二少落到現場
都冇前線信佢啦
更何況鼠王
我未至於深黃我都唔撚柒妥你啦鼠王芬
你同勇武傾
敢落去示威區先算啦
戇鳩
鼠王芬晨早hi大左

又係民賤聯成功爭取
含撚啦鼠王芬
成日鳩up
講到自己完全無責任
去到前線唔只示威者
分分鐘黑警都打鳩你啦擺人上枱
成日話係年輕人
根本中產專業人士公務員都睇唔過眼有出嚟勇武過
[律師建議] 緊急 請廣傳

831太子站當日有份俾人打嘅市民,請盡快聯絡律師做民事訴訟(personal injuries),向法庭申請要地鐵攞CCTV。

一定要快,如果過咗期限,地鐵話自動洗咗啲CCTV,到時就真係冇人知道太子發生過咩事。

註:其實唔止身體受傷,心靈受創都可以告。當日喺現場目擊事件,造成精神痛苦,都可以嘗試用 secondary victim (非直接受害人)去追討。最後告唔告得入唔係最重要,目的係令多啲人有權拎CCTV,還原真相⚠️

星火同盟 98190979
民陣 65499452
民權觀察 94632945
伍展邦律師行 26081400

推呀!!唔想有人抄車,但更加唔想抄左車但冇人知!!黑警一定要還債
追究到底!啦

想自保都有野幫到手!
如果想自保,請所有知情人士立即錄影一片短片(遮樣,但一定要仔細描述當時情況),將你所知既細節送去各大媒體,並響9月5日中午12點前,以匿名方式送到各大媒體(報章、社交媒體)。當呢件事徹底曝光,響公眾既注視下,你地先會真正既安全

知道你地可能有好多各方面擔心 但想知真相得一個方法 就係拎到cctv 唔想搞民氏訴訟 都幫手拍條片send去各大媒體啊
求下你地啊盡力幫幫手
如果拎到 我地離革命成功 又遇進一大步ga啦
好心paul vs onq咪算
你加隻八婆黎把撚
都好既 晨早流流等市民嬲d
好娛樂 原來我地個社會係比呢d人控制緊
仲講到係佢地爭取到咁
聽完 都屌左聲
謝偉浚心諗幫唔幫拖好
即係咁 你講緊嘅時候人地都無插嘴 人地回應你就bilibala咁嘈住晒唔俾人答
鼠王芬仲要覺得泛民話到事 out左幾多年?
你出到示威區再講啦同勇武傾
勇武第一個麻包袋你啦
9 up 唔洗本
話咩示威人士.前線,和理非係比朋輩壓力影響先走上街
收皮啦 邊個後生既會黎同你吹水呀on9
注意:今日phone in係9:00之後
記得打上去屌柒鼠王芬
佢走左都要照屌
梁美分,年輕人同同佢傾,你就急急腳坐的士走

黃埔街坊想同你對話,你電話都唔撚聽

成個運動你做左咩?放左層樓囉!
屌佢老母鼠蝗芬
Dllmcfh 鼠王芬
如果唔係建制會將逃犯條例推到咁?
垃圾建制淨係識拎政治著數
垃撚圾

推依樣
收皮啦鼠王芬
吊死佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞