原來連仔比人起左底,背後原來咁大件事!

295 回覆
6 Like 189 Dislike
嘩,芝麻綠豆咁大件事,真係好影響我呀
冇人一個係了解完先講
我都唔知答咩好

我無話你打手喎 應左我先啦

咪係
唔係唔想同樓主理性討論
只係佢一直重覆嗰幾句
又貶低啲人又剩
問佢論點佢又叫你自己入去睇
睇完啦 又唔覆
轉個頭又喺度口upup成班當連尼住神咁拜
On99哂時間

明明就係早洩管理不善嘅問題又吹到人設計陷害咁

拜咩神姐,人係不滿你先走,唔通話係連生開壇先走咩

反而早洩做咁多衰野今日都有人撐

我真係唔知邊個拜緊神囉

我邊隻字撐早洩
如果佢個app用到就唔洗黎依到 佢係低死
不過連尼住佢地都唔係好人 仲有咁大個光環攞

咁人地點做生意係咪要經你批准先可以
再者本身係早逝因為買唔到人地版權嬲嬲下人架在先
生左連登出黎佢無責任?

我都講左好多次佢有責任
佢個死人app慢到咁 ios用家一次過走晒
但重點唔係到
原來連仔咁重心計,好得人驚
https://lihkg.com/thread/141579?ref=ios

原來呢個post都係樓主開
仲要扮中立咁
司馬昭之心

不嬲都中立 係你地咁偏激
依家對你地個神有質疑唔得?

連仔做錯嘢,做得唔好,
大大屌鳩佢啦!
幾時當佢係神呀?
你都戇撚鳩!
快撚啲返去紅登啦!中立撚!
返紅登啦 方丈都唔係好得好多
討論 質疑連尼住=打手
( Show Blocked User - 派膠小新 )
吹到 連尼住佢地都唔係好人

多撚餘,用一個服務唔係睇個服務本身,而係要諗埋最頂頂嗰個好唔好人
(BTW, 嗰啲抵制乜抵制物嘅人做人都一樣好辛苦)

就算同連尼住政治立場唔同又點,如果佢真係打壓唔同立場嘅人
根本啲人都會離棄呢度,佢咪試下囉
所以先話熱狗喺呢件事上好撚笨柒
醒嘅就入晒嚟,咪睇下你哋所謂嘅連尼住會唔會bam鳩你,咁咪仲好玩
連尼住就算賺到住豪宅又點
關我撚事 佢聰明夾手快食撚左條水
要怪怪你老細早逝啦
我冇興趣理連尼住講咩理念
佢冇出賣會員又有個好嘅平台比我睇野就得
如果有日佢做到你老細咁樣
而又有人開個新forum 照樣大把人走
不過都唔會返高登 收檔啦樓主
扮中立之餘有人反對你又話人地爛連尼住係
你講啲野同高登班友有咩分別
連尼住就算賺到住豪宅又點
關我撚事 佢聰明夾手快食撚左條水
要怪怪你老細早逝啦
我冇興趣理連尼住講咩理念
佢冇出賣會員又有個好嘅平台比我睇野就得
如果有日佢做到你老細咁樣
而又有人開個新forum 照樣大把人走
不過都唔會返高登 收檔啦樓主
扮中立之餘有人反對你又話人地當連尼住係神
你講啲野同高登班友有咩分別
自欺欺人

洪非凡式打手

洪非凡式打手

重點就係連尼住唔係好人
抹黑就係指依種行為
重點就係連尼住唔係好人
抹黑就係指依種行為

有根有據有資料睇姐
可能我讀書少唔知抹黑點解
呢到又有幾多人炒左車
班連教徒去晒邊
連衛兵上水未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞