原來連仔比人起左底,背後原來咁大件事!

295 回覆
6 Like 189 Dislike
點解仲有呢類post, 高登仔又唔想連仔翻去,連仔又唔想翻高登
高電 女夜鬼單野
加埋lihkg成立初期
有前高登內部員工
爆左林生啲野

你叫我相信歷史 定係信你啲戇鳩陰毛論

再講 上網啫 你班友上到當返工咁
忠精不二 奴性太重 定係有出糧比你

邊一邊user friendly 邊一邊run得好
咪用邊度

時代唔同
Smart phone 係主流
宜家先返轉頭R返啲會然
司馬蕉之心
後知後覺仲賴鳩人搶你飯碗

lihkg做得差自然又會有另一個app取代
市場就係有競爭力先有進步
不變嘅係文化
會變嘅只有載體
那兒來咁多陰毛論

同感

不嬲都係

係有班感性泛濫嘅鍾意護主

以前就人人叫佢早洩,依家就叫佢joe
收左幾多錢啫,咁好口既

呀joe開post幾百正評
心照喇
果邊話連登似香討
好似高登仲似香討喎
五毛軍隊壟斷成個時事台

淨係sms單野都一早搞到變晒質啦 本身已經退緊步
唔講仲以為依到係邪教
當正連尼住係神
唔可以有異見人士同質疑
只可以有支持
有幾多個係有睇完先屌 覆埋d垃圾回覆
睇完咪解答到你囉
哂鳩氣啦高登
唔上呢到都唔會返高登
仲有班留守係高登自命清高嘅高登仔會屌走啲人
牙joe叫高登仔唔好倒你米先啦
冇叫過人番高登 都可以成堆針到依點有幾十個回覆
成件事冇講過林早洩係唔低死
如果佢係肯係聽民意 唔會比人有位入
重點係分裂高登件事係疑似有人一早有預謀
為左錢搶人流
但當初講到幾為巴絲? 仲要講清楚hkg+ lihkg冇關係

分裂高登件事?
如果林早洩做得好既話有人會入到佢? 因果關係都未搞清楚
Lihkg開果陣一早講左plus仔比左部份code佢啦 點會話無關係
做打手都比d質素啦
關我撚事?
乖狗返林早洩到 乖
成件事冇講過林早洩係唔低死
如果佢係肯係聽民意 唔會比人有位入
重點係分裂高登件事係疑似有人一早有預謀
為左錢搶人流
但當初講到幾為巴絲? 仲要講清楚hkg+ lihkg冇關係

所以呢?
早洩自己比位人入 抵死啦
連巴佢哋又成功 我地又有得開心用
又可以睇住早洩柒下柒下
who fucking care
啲重點 都唔覺得有幾重要
認清自己走既原因啦
唔講仲以為依到係邪教
當正連尼住係神
唔可以有異見人士同質疑
只可以有支持
睇完咪解答到你囉

你呢d咪垃圾回覆
內容毫無營養
講早連尼住係點既人根本wfc
佢提供到一個平台比大家 大家又受咪得
我無支持連尼住 只係唔鐘意垃圾高登
唔講仲以為依到係邪教
當正連尼住係神
唔可以有異見人士同質疑
只可以有支持
睇完咪解答到你囉

你呢d咪垃圾回覆
內容毫無營養
講早連尼住係點既人根本wfc
佢提供到一個平台比大家 大家又受咪得
我無支持連尼住 只係唔鐘意垃圾高登

講真*
WFC
Load極都入唔到高登
原來連仔咁重心計,好得人驚
https://lihkg.com/thread/141579?ref=ios

原來呢個post都係樓主開
仲要扮中立咁
司馬昭之心
唔賣比佢, 早逝逼佢下架, 連登出世
原來方丈一直用心良苦
https://lihkg.com/thread/141579?ref=ios

仲要扮中立咁
司馬昭之心

不嬲都中立 係你地咁偏激
依家對你地個神有質疑唔得?

仲要扮中立咁
司馬昭之心

不嬲都中立 係你地咁偏激
依家對你地個神有質疑唔得?
許楊朱= lihk, hkg+, galden app
倪 = 望遠100%
屌你老母閪
返去幫CEO 含撚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞