極速起底 : 北角持棍黑幫

270 回覆
1187 Like 4 Dislike
收到風啲武術撚手痕,想打手足,佢哋專蝦弱者。老弱同女仔小心。
推!
推爆佢
各位手足今日辛苦曬
係時候比勇武休息一下 我地和你飛又出黎啦
搞掂晒今日唔該大家同我入嚟睇一睇8月9號可以點樣令到國際更加了解我哋嘅活動
因為真係好重要
特別係而家冇乜人知八月九和你飛
唔該大家幫手推一推
八月九號 機場見!
[人手置頂]搞掂好今日唔該即刻同我入嚟睇嚟緊8月9號可以做啲乜 我哋唔可以再輸 唔好再打飛機 好緊要!!!!!!
https://lih.kg/1416403
搵日約埋過去探下佢哋
慎防黑惡勢力蔓延禍港,提防本地非法操縱妓女賣淫集團

鑒於近日有無辜香港市民慘遭黑勢力人仕襲擊,現懇切呼籲各香港市民不論男女,請慎防本地非法操縱妓女賣淫集團,保障自身安全,萬事小心,切忌助長黑惡勢力氣焰
衝出黎柒
佢地光速割蓆, 仲 close 埋 "香港第一青年義工團"開幕個 post
但我有條 hidden link :
https://www.facebook.com/1596265440624240/posts/1959416707642443/
而家係 fb search "北角羅山派體育會" 係見唔到上面個 post
下圖光速割蓆, delete 原 post
起到都冇用,元朗都唔拉人啦,更何況呢班卡啦蘇
屌你地班撚樣
無個好人...麻包袋!
比我生到呢班撚樣咁我就自殺死好過啦
大陸下下靠打壓來要人服佢,點會有人服?
推!!
搞個咩義工會,平時掛名舞龍舞帥收陀地,民政事務署又派錢比呢啲組織做所謂青年工作,又係用納稅人既錢去養肥呢班黑社會
佢有種嘅我一定組織自己友幫拖

認住羅山派呢幾個仆街
今日現場好多人圍住佢,但唔知佢原來有參與拎棍,以為佢剩係口角。下次大家再去北角,就要同佢好好玩玩了
煲大佢呀 尤其係選舉 份份宣傳單都要寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞