飛行服務隊四部直升機送80個速龍同你打遊擊

245 回覆
647 Like 99 Dislike

此post已完
咁仲好啦
有直升機聲即走
睇吓邊個快
大陸同林鄭而家將成場運動扣帽子成「港獨」呀!!!!將「光復香港,時代革命」性質扭曲而入位!!!!

想借反港獨將衝突同矛盾升級,自己民意翻盤!! 然後合理化升級警方武力同流氓勢力!!

唔好俾位佢地入:
1.唔好再叫光復香港,時代革命口號(實際無具體訴求

(再唔係直接打無辜牌,寫我們不是要港獨,而是要基本法承諾的真普選)

2. 繼續具體針對林鄭管治失當+追究警方濫權行為
(亦都最能凝聚民意,同香港人最不忿最確切面對
問題)

唔好功虧一簣香港人!!!!!!!!
直升機咁張揚,降落附近點會唔知
有冇睇美國隊?揸住個盾直接跳

出埋銳武 姐係sdu都出埋
試著說飛虎隊
不要說速龍

不要讓政權避開使用準軍事力量的現實
push
係葵涌都見到,前後見至少6部
等睇香港人進化到識打直升機
喺繩尾放火傻西
H175獵豹直升機
機員人數 : 2名機師及1至2名空勤主任
最高載客量 : 2名機師及1空勤主任和設有 17 個座位
https://www.gfs.gov.hk/tch/aircraft7c.htm
3 4 個?
咁出左黎未呀?????
咁多個鐘啦喎
速龍唔止有飛虎隊成員
係啊 另外一對係機場特警 咁有冇咩分別?
其實P牌仔 仲要鳩傳whatsapp 料
照計俾連登仔屌到上天 但係個負皮數得96仲要咁多正皮?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞