SHF拉打戰隊特攝討論區Post 558 LiHK轉生

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
求救 d細路睇電視鎧武上腦 諗住買果舊生果咁o既野比佢撚下啦

我原不只不過想買隻按製有聲曉彈開鎖曉發光斬下斬下 o既東西
諗係百貨公司度買實冇死啦 買返黎點解同上網d開箱唔同 細舊 長著光 冇制冇聲 垃圾一樣似的 先發現套野成幾年前 d lockseed又分日版港版 日版又有乜dx版

所以 有冇人知邊度有得買我想要果款野

FB group 好多人放

邊個page??thx

Search 幪面超人 搵群組

好慘

呢位仁兄好多鎧武嘢, 你可以試下搵佢

求救 d細路睇電視鎧武上腦 諗住買果舊生果咁o既野比佢撚下啦

我原不只不過想買隻按製有聲曉彈開鎖曉發光斬下斬下 o既東西
諗係百貨公司度買實冇死啦 買返黎點解同上網d開箱唔同 細舊 長著光 冇制冇聲 垃圾一樣似的 先發現套野成幾年前 d lockseed又分日版港版 日版又有乜dx版

所以 有冇人知邊度有得買我想要果款野

FB group 好多人放

邊個page??thx

Search 幪面超人 搵群組

好慘

呢位仁兄好多鎧武嘢, 你可以試下搵佢

不過呢條友好撚臭串

其實影呢啲飛錨相,對焦落邊個位先位

wrong post la ching🤔🤔
放dx菠蘿Lockseed 80$ 日版
有興趣與我聯絡

我會換細光圈對個樣

新手留明

我會換細光圈對個樣

Iphone咁點
留名

新入坑留名
期待SIC鎧武大燈

雖然剪巴都未出

期待sic type trideron多d

EXAID 唔會直接跳過lv3掛?

Lazer咁高人氣都skip?

一黎就公佈LV5
我想要LV3呀!!

一黎就公佈LV5
我想要LV3呀!!

佢實出車車,不過唔知幾時姐
不過佢一下公佈3隻SHF 仲要幾中下
真骨地獄兄弟,同level 5
想賣 555 人車set
CSM set
有冇人有興趣
我想問呢Gashat Gear Dual B見街未?
我想問呢Gashat Gear Dual B見街未?

我喺煙屎唔見,已走
有冇巴打見到??

唔明白佢點解會被人炒
幾時先出黑古迦
幾時先出黑古迦

下個月
幾時先出黑古迦

下個月

唔係2月咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞