LiSA(織部里沙)粉絲俱樂部 #2

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
有冇日本巴打可以幫手比tour 飛錢

港一又抽中飛......

一場ja喎....21號 deadline
有冇巴打可以幫手

搵下上面有份拍pv個巴打?
新宿有冇一間cd店有齊LiSA 所有專輯?
人在新宿
人在新宿

wa 土豪到一口氣買哂LiSA 所有碟
人在新宿

專輯都係得5隻姐
人在新宿

專輯都係得5隻姐

sor 眼殘
想問下今次初回生產限定同完全生產限定內容物有咩分別?

「TODAY in L.A. the movie」
sleeve case+「TODAY in L.A.」 48P photobook+TODAY in L.A. the movie blu-ray +「YAEVA MUSIC」手帶 ←完全数量生産限定盤多左呢D
番名

sleeve case+「TODAY in L.A.」 48P photobook+TODAY in L.A. the movie blu-ray +「YAEVA MUSIC」手帶 ←完全数量生産限定盤多左呢D

amazonjp冇晒貨
https://www.aniplexplus.com/itemDqQhpFtG
邊間有?

新宿就唔知
渋谷tsutaya好似有,去櫃臺問下
Btw一間鋪齊碟應該都冇咩可能

最後去左新宿tower record
Single 齊但專輯差張
http://www.lxixsxa.com/sp/info/archive/?481859
有冇人同行

其實我唔識日文
係咪去到有得搵LiSA 簽名影相
http://www.lxixsxa.com/sp/info/archive/?481859
有冇人同行

其實我唔識日文
係咪去到有得搵LiSA 簽名影相

好似話有簽名post card會?
係咪本人直接簽完俾?

amazonjp冇晒貨

去tsutaya/tower record呢d鋪就有得訂
Tower record直頭有得網上訂(唔知而家有冇)
如果你有預定去日本既就不妨試下

係amazon訂左 希望唔會俾人cut單

amazonjp冇晒貨

AIMER 果隻又係咁, CUT 左我張單
希望今次唔好又比人CUT

新星堂/WonderGOO全店都冇哂

屌太遲訂,d online shop 冇撚哂貨

我都中左伏 依家真係唔知點
諗緊等食2手算

我都中左伏 依家真係唔知點
諗緊等食2手算

出信和地庫間黑店望過 完全盤要$500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞