罷食!撐警商店 葵芳廣場 - 一泡而紅泡飯專家

325 回覆
1915 Like 14 Dislike
我岩岩食果陣聽到 申利 我都好少食 住左十幾年都係食過兩次
開左咁多年都無食過
Sorry啲日期打錯曬
但一二百萬嘅兩次遊行係啱嘅
吓?佢地個時有贊助何韻詩開演唱會喎,仲派大紀元
反紅打黑
絕不手軟
狗也不屌

大家去hocc fb fact check

樓主肯澄清未?
佢地有贊助hocc開演唱會
難食過屎
好多人都因為各種原因
唔能夠85罷工
佢地絕對需要被罷工
佢地都好為香港出一分力
各位連登仔/港鐵站車長站長
請幫幫手

致各司機
堵塞各個主要交通幹道
屯門公路/大欖隧道/青馬大橋/獅子山隧道/大老山隧道/觀塘迴旋處/紅隧等等
各式各樣交通意外
請各位司機配合
真正全民大罷工!
8月5日香港需要你

致港鐵車長站長
大圍/九龍塘/紅磡/調景嶺/金鐘/旺角
7:00am全民不合作運動
港鐵車長/站長可按章工作
幫幫忙盡量拖延時間
香港人需要你
印象中成日經過都唔算多人食
但有十幾人長期支持
自己個人食咗一次 從此唔食泡飯
大家記得呀 一泡而紅隔離間鄧媽媽都係佢地架 正式罷食
不嬲唔食
寫左隻app 盡量整合緊個list,各位巴打幫手提供下資料同比下意見
[幫幫手] 寫緊隻餐廳地圖app
https://lih.kg/1381484

Android 已經出左, 大家可以down 黎試下,今次版本主要係想巴打有隻app 禁下易d 俾意見,我會盡力改到方便大家用,iOS版等緊approve,希望下個禮拜可以出到
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gotcha.hk.map
次次經過個阿姐都係咁叫入去食
見到個門面都唔想入去
Fact check?
成篇文個店鋪名寫第二間都得,有冇d 實在d 既證據
佢地點解仲可以覺得行得正企得正怕咩

支共最叻砌生豬肉,顛倒黑白,係咪無腦??
哇,間野好難食wo🤮🤮🤮
8月5號希望各位手足就低邊間鋪頭有參與罷工 下次就幫手去消費 逼使其他商鋪都要響應罷工 唔罷工嘅商鋪 不斷罷買!
同意請copy and reply
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞