【今次刻警大檸樂了】- 黑警一個動作得罪哂全韓國既農民

454 回覆
2867 Like 28 Dislike
韓農18掌
推上熱門召喚韓農18掌
有無一段係正式啲同埋係得最後個度 想舉報俾韓媒 想正式少少

IG有冇得諗?加韓仔韓妹常用hashtag, 但可能成班都冷感就真
要令佢地再次見識一下韓農18掌既味道~大家請推到上熱門呀~!
Push!
韓農 出黎啦
聽記者d懶音聽到好辛苦 btw 推!
8月5號希望各位手足就低邊間鋪頭有參與罷工 下次就幫手去消費 逼使其他商鋪都要響應罷工 唔罷工嘅商鋪 不斷罷買!
同意請copy and reply
8月5號希望各位手足就低邊間鋪頭有參與罷工 下次就幫手去消費 逼使其他商鋪都要響應罷工 唔罷工嘅商鋪 不斷罷買!
同意請copy and reply
推!
如果ig hashtag 加呢堆

#홍콩 #홍콩여행 #여행스타그램 #몽콕 #홍콩시위 #홍콩맛집 #침사추이

=

#香港 #香港旅行 #travelstagram #mongkok #香港示威 #香港美食 #尖沙咀
한겨레
http://notice.hani.co.kr/m/customer_report.html

YTN
https://m.ytn.co.kr/mj.php

想正式做新聞舉報 希望有段正式啲片 拜託了

(긴급!)안녕하세요 ! 저는 홍콩사람입니다. 어젯밤 홍콩에서 홍콩경찰이 한 한국남자를 무리체포했습니다. 참부는 연관된 비디오입니다! 감사합니다!

(緊急)您好!我係香港人。琴晚有一位韓國男子係香港俾香港警察無理扣捕左,附件係有關片段,謝謝你!

諗住類似咁啦
推上熱門召喚韓農18掌
push

8月5號全城罷工 8月5號全城罷工 8月5號全城罷工 我無嘢講 我要見律師 我要去醫院驗傷 我唔會解鎖電話 我唔會簽任何文件
推上熱門召喚韓農18掌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞