LiHKG係咪冇人玩三國殺?

209 回覆
0 Like 0 Dislike
其實唔熟新角都唔緊要
除左張讓應該冇邊隻特別難用
而且目前都係袁術 荀彧 魯肅3隻重心
算係爆發 輔助 干擾既極端 識用佢地 用其他將都冇難度

同意

張讓神手定爛手用真係影響到成個戰局
到而家我都唔敢用 一黎怕自己on9 二黎怕隊友on9
Ser2
其實唔熟新角都唔緊要
除左張讓應該冇邊隻特別難用
而且目前都係袁術 荀彧 魯肅3隻重心
算係爆發 輔助 干擾既極端 識用佢地 用其他將都冇難度

同意

張讓神手定爛手用真係影響到成個戰局
到而家我都唔敢用 一黎怕自己on9 二黎怕隊友on9

有時老手都會玩到發瘟
面殺>>>>>網殺
ol專用果幾隻英都好撚on9,勁拖時間
有次同fd玩6人局留贊係咁開技抽卡 個個睇撚住佢玩
玩開國戰
大家係咪上網買武將玩?
可以ar
有冇group講?

http://forum8.hkgolden.com/view.aspx?type=GM&message=6583260
其實舊登係有個三國殺群
但係個巴打好似冇過到來LiHKG

入唔到
開個新既大家約出黎la
入唔到
開個新既大家約出黎la

https://telegram.me/joinchat/DEOIPkDoNYbZAupQ1bz1Vw
入住呢個頂住先啦
淨係上網玩標風
淨係上網玩標風

巴打要與時並進
剩玩國戰,身份無玩了
剩玩國戰,身份無玩了

身分成日遇到on9 玩到冇晒興致
國戰唔想重新pick up另一樣野冇玩
而家齋玩2v2
剩玩國戰,身份無玩了

而家齋玩2v2

2v2 你真識玩
剩玩國戰,身份無玩了

而家齋玩2v2

2v2 你真識玩

身分成日
做主 忠唔識配合
做忠遇到d唔想玩主既一黎就逃跑/舊蓋自殺/袁紹逼忠洗送牌將
做反 死忠內
做內 仇內
因為唔係面殺唔怕俾人當面屌 d人就亂鳩咁黎
遇得多都心淡

2v2 起碼遇到on9隊友既機會由2-4個變成1個 節奏又快 一d身分局少用既將又有奇效多左機會用 玩上癮

而家齋玩2v2

2v2 你真識玩

身分成日
做主 忠唔識配合
做忠遇到d唔想玩主既一黎就逃跑/舊蓋自殺/袁紹逼忠洗送牌將
做反 死忠內
做內 仇內
因為唔係面殺唔怕俾人當面屌 d人就亂鳩咁黎
遇得多都心淡

2v2 起碼遇到on9隊友既機會由2-4個變成1個 節奏又快 一d身分局少用既將又有奇效多左機會用 玩上癮

巴打真係好有研究
以前係高登試過約出黎太子M 記面殺

就腳都有興趣既
淨係玩網殺 9區
以前係高登試過約出黎太子M 記面殺

就腳都有興趣既

https://telegram.me/joinchat/DEOIPkDoNYbZAupQ1bz1Vw
入住呢個頂住先啦
一區
肥婆偷肉食
面殺叫埋我
新角D技能長篇大論,操作又複雜
根本鬥背技能
面殺去到"山"就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞