「救人!」世紀最大救義士唯一方法 正式上線 第一波

1001 回覆
2183 Like 21 Dislike
Push
推!!!!!!!!
唔好意思入嚟阻一阻大家
8月9號咁重要嘅文宣點解完全冇人講幫我推一推上熱門
[推啊]8月9日和你飛一連三日夢遊機場接機旅程
https://lih.kg/1388696
8月5號全港大罷工
做野啦喂
已按照生日日期寄信給郵政署的以下分部門:

信件內容如下:

敬啟者:

於7月15日,陳伯與2400名同路人(包括我在內)一起上禮賓府遞交請願信,並有一位政府人員代林鄭特首收信,但林鄭至今還未作任何回應,甚至沒有表示收到信,所以我認為該信已被寄失。

因此煩請 貴署職員於明日下午5時30分到中遮打花園再次為香港市民送信,讓林鄭政府收到市民的信息。

參考連結:
【反修例】公務員不再沉默 發起周五遮打集會《公僕仝人 與民同行》: https://bit.ly/2LU3mF4

一位香港市民
xxx

#我係香港人
#我會參與8月5日三罷
#罷工罷市罷課

(並附上樓主/另外一位巴絲的兩張圖)
岩岩一個人send 曬全局, 用gmail 嵌bcc, copy 成個table paste 落去bcc, 再嵌曬紅色交叉嗰啲非email 資料就得
#我係香港人
#我會參與罷工罷市罷課

8月2日 公務員罷工集會
8月5日 一齊罷工 7區集會
push
#我係香港人
#我會參與8月5日三罷
#罷工罷市罷課
8月2集會歡迎所有市民參加

光復香港
時代革命
Push
不要只推,試著說「罷工要加不合作運動」 偏地開花 各自爬山 

未簽既幫手簽下 唔一定有用 但唔做一定無

【白官聯署:美國應該停止出口人群管制裝備予香港警察】
https://petitions.whitehouse.gov/petition/petition-calling-suspension-crowd-control-equipment-exports-hong-kong-prevent-human-rights-abuses

感激!

香港人 唔好放棄!

*8月2 : 公務員罷工集會
*8月5 : 一齊罷工 7區集會 
返工放工幫手air drop
停止前線義士受傷被捕

我地要真普選 不要空降假特首
8月2集會歡迎所有市民參加
唔好被誤導
唔好俾人分化

光復香港
時代革命
搞掂
推!!!!
樓主可唔可以搵返你話要打字落去嗰個post嘅內容
要加字唔係會當垃圾郵件嗰個
要不斷加喺最新嗰度防止有人睇唔到
再堆 救義士!!!!
PUSH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞