[I/A]超級機器人大戰DD 事前登錄 9月10日正式推出

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
你鍾意點整堆技 點樣加成都得
可唔可以還返機體特性 例如 盾 力場 之類個D來
果時隻機戰lb可以連線對戰,可以用既機體多,係game入面機體同機師都係要買,bandai你咪照搬過去由買獎抽囉。

對戰系統又簡單,限住得5格cost去砌隊對戰,而機體就按強度分左1cost,1.5cost, 2cost同2.5cost。機師又冇話限死一個機師只可以駕駛果部機,只要係同系既就可以轉,咁就可以因應返機師既精神同能力去組隊。

對戰時武器又分左近距離,中距離同遠距,唔岩距離既武器係攻擊時威力大減甚至攻擊唔到,而威力較強既武器通常都會有負面效果,例如自身氣力下降,使用精神不能,防禦力下降等。而各機體既特殊能力如盾牌,切擋格,力場,分身全部都可以用返,仲有各自既特殊效果。

20年前既gameboy遊戲都做到,點會今時今日做唔到,係bandai無心做又當機戰迷on9想cap佢地水所以整隻垃圾出黎之嗎
乜野係二連鎖 岩岩玩緊甲兒個關
好似谷爆一兩隻易玩過練三隻,啲氣力加到一個程度就開始無雙
暫時睇呢舊屎可以食多一個月
佢唔洗你抽機, 結果仲農咗, 要凸咁撚多次, 仲要改造刷野...
大大,唔要個時可唔可以俾我
打完世界4 24張券+1張ssr卡+226石 算係咁啦 佢中間送好多抽又無理由唔講嘅
你睇多次先
會送ssr?
張SSR卷要打哂4條線就拎到?
打第250次關就拎到
打左110場已經解左2XX粒星
不如你試下先
唔知星定關 咁上下啦

講緊3星通關喎
我打左14關佢寫我36/250
打一關都耐到咩咁
我差1條線 而家跟住個指令做 好撚長
屌佢寫250個戰鬥任務 fake撚哂
扮工由佢擺隔離auto
點解dd叫風起雲動拳但機戰t唔係 公平咩
因為星星係叫「戰鬥任務」
機戰T 叫鐵甲萬能俠 但 DD 叫無敵鐵金剛
突然有d懷念以前隻Online Game SD高達
幾team人各自為政咁嘅feel
咩SSR 先係最好?
手上有 Nu Gundam 同 Strike Gundam
你鍾意咩系列就刷咩啦 琴日先開服
但暫時係機技->輔助ssr 數量越多越好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞