捐錢捐星火 不捐反送中基金

318 回覆
1767 Like 84 Dislike

咩方法可以捐
推銷星火都唔使踩民陣嘅
This?

喜見近日市民更關注受政治打壓之抗爭者及初一被告之義士們,而本平台亦不斷收到不同組織及市民之捐款查詢;既然承蒙大家信任,歡迎將捐款存到敝平台以下之戶口並將入數紙用私訊形式發給我們,所有款項將全數用於義士及其家屬身上,星火同盟不會扣取一分一毫。除此途徑,也歡迎親臨本土民主前線辦公室或陳國強議員辦事處,他們均會代擺放星火同盟籌款箱以收集有關款項。再次謝謝您們對義士的關心和支持!

戶口資料:
滙豐銀行: 048-857585-838
戶口名稱: T PR**E M*L T*A T*C

Paypal : hkworkxshop@gmail.com

歡迎親臨:
本土民主前線辦公室
火炭禾寮坑路2號至16號安盛工業大廈5J室
輕輕一推
同意要捐星火 但大家同時係咪要向612基金詢問支援既條件??

話哂都咁多人捐左錢 依家講到唔幫某D人又講唔過去

有冇巴打去問問?
轉賬唔洗入數紙掛
無問題,自己支持邊個咪捐比邊個基金囉
Ac仲可以照捐?
我真心想幫無錢既抗爭年青人,點樣直接幫佢地?🙏🙏🙏
我都係講句P牌,點解要拉去我老母到咁激動呢?

其實如果想叫人捐去星火,大可出post提醒大家可以捐去星火,依家個post係到屌反送中基金,分化味濃wor,你覺得到左今時今日的田地,我地都應該互屌?
請行使陪審團否決權
612主要做啲嚴重Case 審核個准則高啲
星火平民化啲
問下姐,唔洗起哂鋼wo
星火從來冇割席!
我用返三毛嗰招:

利申乜乜乜做擋箭牌
全部都係私人基金捐啦大家,捐多啲

你地捐十萬,我會拎兩萬岀黎做樣比你地睇(當然你班on9仔唔會知)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞