發現左和理非最新玩法!!!!!

268 回覆
1634 Like 15 Dislike
Sor 啊巴絲引你地入嚟,因為真係好重要,係關於連儂牆

首先我想講,連儂牆真係好撚大威力,我啲淺藍親戚同港豬姑媽睇左「TVB 沒有告訴你的事實」之後,開始會喺親戚group share 啲警察仆街野嘅片,甚至有個本身係藍嘅走撚左去光復元朗,和平行行下中催淚搞到直接升左lv 做勇武派,星期日去左上環幫手整盾,即日仲要經歷埋屍殺列車,兩日內完成我五年嘅社運進化過程。所以大家要繼續做好連儂牆。

另外我想大家一定要喺各大區連儂牆到貼哂中聯辦「葉虎」單野出嚟!

元朗警黑勾結單野真係打動左好多天真藍絲嘅想法,尤其导前公務員,又有錢又有心,佢地真係對啲龜失撚哂望。所以點都要繼續咬死中聯辦同黑社會嘅關係,點都要燒落共產黨到等佢永不超生。

仲有,元朗出左黑社會後嚟香港嘅大陸人明顯地少左勁多,我自己屋企喺旺區做生意嘅,盤數係完全反映哂出嚟。所以與其到最後經濟明顯變差時俾政府帶風向賴我地,不如依家就由返我地帶風向,由示威者點出政府出黑社會打人令經濟轉差,呢個輿論一定要由我地自己帶住!

輿論真係關鍵嚟,千祈唔好俾政府成功帶風向,風向輿論呢啲一定要由我地自己帶返。

和理非嘅朋友請你地做好呢個post 所講嘅野,一定要,唔係前線嘅朋友會仆街架!
自推
自推
push
其實之前撐警陳百牆,曲線撐警好正架
Push
連儂牆做文宣真係好緊要!推
TVB沒有告訴你的事實
睇嚟呢句好吸睛
野貓式堵路 打遊擊先係出路!!!
https://lih.kg/1386051
P 牌佬借位一講 : 不合作運動請對焦中資呢尐軟目標
push
push
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞