[急推]HKTVmall員工助養小朋友計劃正式啟動!

559 回覆
2858 Like 18 Dislike
小朋友tg我地 我地會幫佢手買左先再比code小朋友去拎!
所以唔會比錯人架 1:1咁比
呢個問題我地傾左幾個鍾都solve唔到住,依家搵緊可靠既中間人去verify大家既身份,例如係大專學生會,叫大家係tg影學生證+手寫tg/lihkg acct。

我地暫時唔能夠證明大家發過夢,亦都唔能夠要求大家證明自己發過夢,所以點都避唔到有人呃物資。但相比之下,我自己個人更加唔想發生既情況係,有班小朋友因為要證明自己發過夢而唔夠膽黎向爸爸媽媽拎物資。
eh,咁點知對方係小朋友
佢會show證prove返定點

都可以咁諗既,變左p2p
我都唔使煩做平台呢個角色
咁你地繼續搞啦
我買啲hktvmall冇既野上去派
我地唔會要求小朋友提供發夢證據 我地亦都唔想知
出自於你講我就信 同埋 學生可以手寫tg ac+學生證影相
學生證有有效日期!
多謝絲打出力

他朝香港重光,便是我們脫下面罩,相擁慶祝之時
一齊加油
推,多謝你地
光復香港 時代革命
pish
老母好有用啊今次
最好係唔prove
寧願送錯都唔可以令小朋友承受任何風險

(有送錯其實未必係壞事,因為有咩事比人追蹤到,都可以話自己只係見有免費野攞,貪心想白撞)

只要捐嘅人夠多,小朋友之間傳得夠廣,蝕少少錢出去對佢地黎講都係一種保障
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞