葉虎武器車上數簿譯左部份,希望有南亞有網絡同傳媒既人有幫助

249 回覆
718 Like 5 Dislike
推到柯南出場
有冇人識
Push
見到咁多名我都第一時間諗到係咪有人做緊販賣人口/強逼賣淫/活摘器官中轉站嘅勾當
麻包袋
😱。。。

稅局查數咩。。keep咁多年🤦
睇黎都唔慌正派?
呢單得秦國同支那
冇天竺同錫蘭喎,唔關事
https://www.thestandnews.com/society/%E7%BE%8E%E5%A0%B1%E5%91%8A%E7%BA%8C%E5%88%97%E9%A6%99%E6%B8%AF-%E4%BA%BA%E5%8F%A3%E8%B2%A9%E9%81%8B%E7%AC%AC%E4%BA%8C%E7%B4%9A%E8%A7%80%E5%AF%9F%E5%90%8D%E5%96%AE-%E6%B8%AF%E5%BA%9C-%E6%A5%B5%E5%BA%A6%E9%81%BA%E6%86%BE-%E9%9B%A3%E4%BB%A5%E6%8E%A5%E5%8F%97/

美報告續列香港「人口販運第二級觀察名單」 港府:極度遺憾 難以接受
2018/6/29 — 11:04

美國國務院昨發佈《2018年販運人口報告》(2018 Trafficking in Persons Report),中國位列人口販賣情況最嚴重的國家,與敘利亞、北韓、俄羅斯等國家並列第三等級,香港就連續第三年被列入二級觀察名單,被報告指未有重判涉及色情活動人口販子,亦未能持續識別出人口販運的受害者。港府發聲明指,對報告極度遺憾,批評內容無事實根據,指控缺乏理據。

報道批評,港府雖然加大了預防販運的力度,但沒有提高涉及色情販運人口的關注。報道提到,香港有些婦女經常在家人的協助下,欺騙印度和巴基斯坦男子結婚,婚姻涉及強迫家庭奴役,建築行業債役工等,工資被剝削。另外,犯罪集團或有時會從菲律賓,南美洲和中國大陸引誘女性來香港,利用虛假的就業承諾,迫使她們賣淫。
即係方向係跨國 X X 集團?
Pish
我覺得好多男人既名單應係係揾人做嘢記糧
同埋上面有香港地名.LKF,Sai Kung,North Point
拔河女人名單唔知
所有數簿係用美金,而且一向少2個零
利伸,以前聽啲CID講故事掃外圍事蹟
頭先發左個夢,

錦田附近其實幾雜,又近軍營

呢本會唔會係籌謝班高官既皮肉開銷記錄?

而呢架車亦太舊,唔似佢本人會開

按推斷似係葉老闆俾親信用既舊車,電費單可能只係佢親信幫葉老闆交帳時,無手尾留低

總之關系非淺
其實 17H果度雜唔雜?
新聞話單係南邊圍一帶 + 某一單位
咁17H live 出過鏡,某一單位即係17H啦

🤔🤔 老解帽 + 國際XX數薄
真係耐人尋味
湯_ _
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞