Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 317 將真玩家當係狗咁撚

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
其實captain marvel個頭cool帶嚟有咩用

唔使帶頭cool都已經一個人撞爆人哋成架戰艦,對家仲玩咩
d料同iron gg一樣,一屈就折起曬,不過靜態係幾靚
唔係喎我覺得佢精神番
即係我落7仔/百佳買野都唔會同個收銀講價
可能要罰企 希望會改料 scalet spidey個隻幾好
你試下放單然後有人-100 你會點諗

我之前隻鷹眼一開箱就斷頭
得啦得啦 呢度所有人都係炒狗喇
見你留左好多次言 一有意見不合就話人炒狗
咁人地出價 唔岩價咪唔賣比佢
無咩點認架wo
公司同個人賣家點同
我nano 手套個開關鬆既依家拎唔返出黎
黑寡婦枝企捧唔穩
我之前買joker鎖匙扣
第一日就甩咗個身
認真講句 你係要打擊炒家 唔係打擊炒價
hottoys之所以係珍藏品 係因為每隻figures出夠就停 supply就永遠固定咗
後入玩家同越睇越靚玩家會拉高個demand
慢慢造成二手市場價 即係炒價
Hottoys figure咁先可以做靚自己個招牌
等買家唔會覺得隻figure過一陣等於一舊爛膠
但以上嘅前題係全部都係真玩家
而呢排有好多傻9中小學生炒家或者門路炒家
咩都唔識就學人撳曬依家走都走唔切
唔蝕撚死佢地都起碼嚇下佢地放唔出 等佢地收皮
巴打們應該仲記得當時rescue第一日都+600 第二日已經要原價走嚇死班傻西炒家
不過你排人地-100嚟收單就諗清楚自己有無尊重過件figure啦
其實-100收單有咩問題
你試下放單然後有人-100 你會點諗
咁人地出價 唔岩價咪唔賣比佢
無咩點諗架wo
巴打錯左重點 根本唔係屌緊呢樣
係屌緊佢用''打擊炒賣'' 咁肉碌既藉口黎美化自己-100
而家人地放單話要加1000 你又點諗
咁咪唔買囉 玩少隻囉
有咩好諗
-100 講到唔尊重件野 咁大件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞