中共一早已欽點薯片

1001 回覆
361 Like 46 Dislike
特登營造出林鄭係被欽點既假象
到薯片當選之後,班和理非非就會平息怨氣,以爲中共未衰得晒
好典型既政治維穩show,同一技倆中共玩到爛晒,偏偏仲有班天真既人以爲林鄭sure win
泛民仲要保送薯片入去,真係蠢到無得救
大家都係諗定及早移民啦
今日睇四方西同曾俊華訪問
薯片好撚似民賤聯d垃圾上論壇咁背稿

真係唔撚店
林鄭既公關成日衝出黎柒,根本就係特登柒比人睇
成個班底咁撚猛反而柒得咁明顯,你話唔係特登就奇啦
根本就係想襯托薯片
我都覺
根本就係想襯托薯片

Agger
邊會有正常人可以一次過做咁多柒事
根本就係想襯托薯片

Agger

你話
我就mark低呢個post到時bin你屍
根本就係想襯托薯片

Agger

你話
我就mark低呢個post到時bin你屍

彼此彼此
689做撚埋政協副主席喇
仲係度陰謀論
邊一邊嬴最後都會有人陰謀論話係中共或外國勢力背後支持
689做撚埋政協副主席喇
仲係度陰謀論

其實陰唔陰謀論都無所謂 唔通你覺得會有分別?
連黃絲唔要民選都要薯片喎
中共一定皇恩浩蕩
根本就係想襯托薯片

半年前都有人話特朗普特登扮痴線推希拉里做總統
我都覺!梁振英嗰屆都係,人人以為唐唐當選,最後嚟個木馬屠城!
薯片有泛民撐 如果當選 做咩衰野都可以大條道理
而泛民就會比支持者唾棄 完氣大傷
如果習大真係用呢招一石二鳥 香港真係玩完
薯片有泛民撐 如果當選 做咩衰野都可以大條道理
而泛民就會比支持者唾棄 完氣大傷
如果習大真係用呢招一石二鳥 香港真係玩完

搞領匯出嚟都無事、閂門同中共砌都無事⋯⋯泛民支持者點會咁易走
認同
不要再說了
曾俊華上台
23條實上
如果唔係之前雜總都唔會主動走去同薯片握手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞