原來警察有委任證!!!

112 回覆
1218 Like 5 Dislike
平時冇狗証原來係比高層收埋左
小妹睇錯你地啦
而家係冇執法要道歉呀,成班低能狗
張建宗!係時候搵返你樽鹽返嚟啦由盧狗開始,炒晒班廢物,建立威信啦
嘩!依加先知原來警察有委任證
屌 手殘俾咗負皮
政府真係處理到成pat屎咁
單野咁少事 777個處理可以咁差 差成咁
一開始就唔應該發生 發生咗又可以早早平息件事
林鄭成個班子可以一直莫視民意 越搞 越大 越大 處理得越錯
叫你唔好 你係要做 和平遊行又唔理 二三讀火上加油 官迫民反仲話人暴徒
二百萬人出嚟反你先死死氣道歉 弱智唔好出嚟選啦 死口唔講撤回有獎咩
到呢一刻都唔識審時度勢 你第一舖賭輸咗 第二舖唔可以高風險啦 財演都識叫你 買牛熊要止蝕 五個訴求咪揀兩三個攪下拖下囉 女人街個小販都識啦 佢唔講價 一嚟就通過梗係開心啦 佢開到聲講價 你咪大家好做平d囉 點知你真係道個歉就諗住算 人地唔收貨 你又屌返高嚟賣 咁仲邊有得講呀 之後仲話反對派要求越嚟越多 唔可能達到 大佬 你由頭到尾一個訴求都唔回應 一錯再錯 我咪越要越多囉 你打工咋 你估你係習近平呀 習近平就真係出解放軍唔洗道歉啦 之後又搞警黑勾結 當人弱智咩 大家都住咗香港幾十年 成班黑社會集結打人都唔常有啦 打到落月台更加史無前例啦 咁大單野可以報警都無人嚟 唔係九星連珠進入平行時空就只有警黑勾結大龍鳳 2019年呀大佬 報警咁大單野你同我講唔夠人手無差佬到? 葉繼歡聽到都報夢同我講 早知等有遊行先打劫金舖啦

本來好簡單就一件送中返送中條例事件 去到警察濫用暴力 再攪到議員警察黑幫互相勾結浮晒面 而家班官有話警察處理得唔好(可能係話場戲穿晒崩唔專業) 警察又話班官施政出錯攪成咁

林鄭政府就好似個爛賭仔咁 輸完一蚊 下舖買兩蚊 再輸買四蚊 再買再輸
再輸再買 唔肯止蝕 用成個政府管治死追到最後贏為止 唔通過 警察鎮壓 鎮壓唔掂 道歉當講和 講和唔收貨 出黑社會 黑社會反效果 放風解放軍
如果呢一刻政府係諗住拖到9月開學 只可以話林鄭班子真係發緊夢仲未醒
如果呢單野唔係八月完結 九月政府都唔好諗住可以順利開到學
執法等於唔受規管 等於永遠唔使道歉
同意
呢到夠一次清場有委任證既數量
黑社會道歉....都係天方夜譚....
所以我地都唔需要期待班狗會道歉....
做咩唔開名呀?警隊實保你地既,定你地終於都知無人會保你地呀毅進仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞