[急報]Ehentai可能就快收皮

260 回覆
77 Like 14 Dislike

FANZA 同 DLSITE 幫到你地,
前提係畀錢買正版
fake news
OP (Maximum_Joe) 個id係 !JrVCpvv176 , 聲稱 False Alarm 條友唔撚係OP嚟

REAL ALARM
最重要係齊唔齊 同埋熊貓有埋d會場限定版
仲以為御姐美少女黨大勝
有d唔出電子版
呢個7月仲有幾多壞消息要出現
睇嘅本全部都係蜜瓜買晒 依家屋企成2 3百本
成班齋睇唔支持 依家又係到叫
如果出去發夢唔小心被捉
down定果d因住比黑警捉你CP
本身冇佢都屈你有架喇
荷蘭都搞應該世界未日
人生以後無曬意義囉
買都唔係問題...之前都有買過....唔齊同埋無漢化先係大問題
ehentail個forum已經上唔到
學日文
sbt
要買其實真係唔難
係搵位擺會麻煩啲
宜家漫畫村同熊貓網收皮 對業界嚟講係好事嘅
想問下有無D係買全digital版好似ebook/可以down果D咁??
backup先啦屌
//#車車 #重大重大重大消息

別再傳那張假的闢謠消息了,站長IP都有固定,末日真的到來,如果是假的在E論壇的公告也會改的。

另外翻譯站長的話:
他因為肌腱問題也不想繼續了,這也是網站更新很慢的原因,荷蘭的機房根據新法肯定沒辦法了,或許可以站十到歐洲其他國家走避還能撐一下,但是他不想再玩這種貓捉老鼠的遊戲了。

exHentai最快將在12小時內完全消滅,eHentai最多能撐6個月,nHentai則為同樣的備份站,或許其他人可以開始討論誰要成為下一個熊貓了,去支持其他盜版網站都有可能。

這感覺很諷刺,像是之前京都動畫工作室大火一樣,exHentai像是個老建築,會因為他太古老而慢慢被淘汰,或者被這種惡意瞬間消滅,我以為而且希望我的東西會像前者一樣的。如果有需要或許我能提供一些技術支援。//
copy from Facebook
一定有 唔係本本都有咁解
有冇人攪backup
蜜瓜呢排先開始多ebook 不過就成日有discount同有個專用apps
返工backup唔到
主要係畫冊嗰啲
去書櫃攞實體都冇ex咁方便
熊貓無咗最多唔方便咁即時睇本子
好怕連純BT個幾個網都收皮
之前停過幾次已經生無可戀咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞