召喚基督之盾

28 回覆
25 Like 2 Dislike
點算啊我好驚星期六會有人入元朗尋仇引發大型群眾毆鬥啊
今次警察仲要唔批「不反對通知書」,萬一星期六無和理非去元朗,全部都係勇武派,同d黑幫打到兩敗俱傷點算啊。我好擔心會傷及無辜啊。

我地可唔可以去勸下d人唔好打交?

我地好似之前咁去唱詩得唔得?要作和平之子。
使人和睦的人有福了,因為他們必稱為神的兒子。 (馬太福音 5:9)
使人和睦的人有福了,因為他們必稱為神的兒子。 (馬太福音 5:9)
革命不是請客食飯
假P牌?
p牌有得假?
我覺得今次真係好需要基督之盾,唔想見到有人受傷。
萬一有人好討厭李鵬去搞事點算
反了反了
Sing hallelujah to the lord

五大訴求,決一不可
反三黑

726機場講英文
727元朗 早d到
728上環係主線
可唔可以推到上次個搞手睇到
721個tg channel好多人嫁
612都有好多人唱詩,好感動
我地繼續要作見證啊
#撤回逃犯條例
#撤回暴動定性
#撤銷所有抗爭者控罪
#追究警隊濫暴
#立即實行雙普選

我無野講 我要見律師 我要去醫院

光復香港 時代革命 獨立建國

726 機場(和理優)/ QEH 中大百萬大道 (和理 靜坐)
727 元朗 (和理哭 悼李鵬 祈天父原諒64罪行)
728 上環 (和理優 追究亂開槍責任)
84 將軍澳+港島西 (和理優)
push
呢樣唔係曲,真係要去勸交
要為元朗居民祈禱,求主保守,以後出街唔洗驚
signed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞