突發 尖沙咀H&M

510 回覆
4679 Like 19 Dislike
呢間公司而家設計都越來越大陸啦
都唔係比香港人買嘅
問題係日牛條八婆係工作中用佢政治立場去對客
H&m位同事只係表示自己立場去保護自己,影響到邊個?
兩邊post都要回應啦 佢D高層咁樣
我都覺呢個仲好

攪亂d衫玩前線做乜
H&M食撚屎啦 戴帽都唔撚得咩

明明好潮啵 下季同下下季都會興囉好無
你可以去問下d藍絲
佢地一定會話有損觀瞻
冇影響?
冇影響你地咋唔代表藍絲接受
h&m唔係話俾人紋身帶帽好撚free咖咩?
點解宜家唔撚比帶帽呀?
借個位黎

獨立委員會人選
黃宏發(立法 )+ 李國能 (司法)+李明逵 (執法)
三權分立精神 互相制衡

委員會職權範圍
1. 調查政府提出《2019年逃犯及刑事事宜相互法律協助法例(修訂)條例草案》引起社會廣泛反對的成因和情況,包括(但不限於)政府從宣布修例至6月15日暫緩但不撤回修例的處理手法是否恰當。

2. 調查警方與示威人士(或其他公眾人士)多次衝突的事實和情況,包括2019年6月9日、6月12日、6月16日、6月21 日、6 月26 日、7月1日、7月14日、7月21日,及委員會認為應調查的其他衝突。調查內容包括(但不限於)﹕

(a) 是否有任何事件顯示示威人士(或其他公眾人士)使用過份武力或策略故意激發與警方的衝突;
(b) 檢討警方為應付衝突所採取的部署及行動的恰當性,包括武力是否合乎比例、是否切合防止暴力與受傷,及/或恢復社會秩序的目的。

3. 基於以上(1)和(2)的調查結果,提出有助社會和解的適當措施的建議。

[推到道德珠峰咁高] 堅揪獨立調查委員會 = 黑警會縮
https://lih.kg/1355163

【集思廣益】一於要迫9佢埋牆角!!!!!!
https://lih.kg/1363337

大律師公會前主席石永泰促請政府成立獨立調查委員會
https://lih.kg/1362836
係可以戴帽架!

利申:前員工
搞鳩前線拓柒咩
光復香港 時代革命
藍絲乜鳩都唔會接受架啦
使撚理佢地感受咩
一個用自己權力去影響個客
一個就自己造型 仲要係寫客觀事實 你咁樣拎黎比你都係on9個批

除非你間公司係本身有衣著要求啦 唔係你憑咩?
如果要玩佢既話 歡迎買完30日內退左件衫
因為退衫都幾煩 時間又長
你問班藍絲佢地覺得元朗百姓抵打添啦
屌你老母問藍絲痴撚線笑到我幾弱智先打得出呢句
不如問林鄭啦 佢建議捉曬你地去打靶添呀
問藍絲
又係搞鳩D前線
Joker聽日last day了
唔接受可以選擇唔買,但日牛事件條友係特登留難黎幫襯嘅客
呢位hnm店員有冇影響到佢自己工作先?有藍絲入黎買嘢我相信佢都一定會serve,每個人都有自己把尺各有喜好, 例如我鍾意巴塞嘅,見到著皇馬波衫嘅就唔做佢生意同打佢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞