[Switch] 火焰之紋章 | FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (2) | 已出

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有精通獎勵架咩
冇留意
佢每一句都好似flirt緊我咁
3國練習game over
我都覺
好想快D比佢攻略
想知有咩唔慣
咩難度
我狂入草,佢地下下miss
藍屍已放棄Ashe同Dedue根本分唔到exp比佢兩條友
好on9
好似有唔少人未玩過火紋咁
分享少少心得希望幫到手(雖然我都只係玩normal
其實按zr可以顯示敵方攻擊範圍,留意脆皮單位盡量唔好留係個啲位比人打
盡量唔好行去啲一次會比兩三隻敵人打到你嘅位
開頭嘅基本思路係遠程削血,近戰收頭
我想多啲好感所以企位有時專登企隔離唔係入草
但其實呢集係咪唔洗隔離都加到好感?近就得?
第一次玩火紋系列應唔應該入手限定版
呢隻game好似每邊都唔係好多人喎,放棄左兩個後面會唔會好難打架
Btw你高lv帶低lv只要用戰技打滿血敵兵通常會剩少少血,咁低lv就可以比較易尾刀到
講真唔怕唔夠人,今集個出擊名額都係10人,好似加多三個副官
我寧可棄兩個,其餘七條友盡快上中級職,唔使再捱4 move
之後拉其他學生/教職員入隊填埋啲空位
同埋上面兩條友個growth rate真係垃圾到唔恨…
屌路痴好辛苦有無得自動轉視點架
啱啱開game同龍女講生日
寫左自己嗰個居然同佢撞左
我估無論填咩都會話一樣
原來係咁,我記得揀唔同生日能力有啲唔同
仲諗住同佢撞日會得意啲
禁左zr易玩好多 thx
好玩
晏就玩到宜家
啲女好正呀
平民有冇精通獎勵?
玩咗三個鐘,育成部份多過戰鬥咁多
同埋變咗牧場物語,又有釣魚又有種菜
Fire Emblem Three Houses review scores

Eurogamer 'Recommended'
GamesRadar+ 5/5
IGN 9.5
Destructoid 9.5
Gamespot 9
TheSixthAxis 9
Easy Allies 8.5
USG 4.5/5
VOOKS 4.5/5
Press Start 8
RPG Site 8
MC 86 (22 critics)
OC 86 (25 critics)
大概幾時先會有類似米拉齒輪嘅野
主角係咁升兩點要重打好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞