【遍地開花】普通打工仔一人一句致全港市民

12 回覆
16 Like 0 Dislike
我是一位安全主任。

我對特區政府一直漠視民意訴求及高高在上的態度感到反感,由100萬人上街,到200萬+1人上街,以及其後數次的持續遊行仍然視而不見,只作錄音機式回應。而近期警隊的失職更令市民受傷受驚,把香港的治安拖到谷底。我在此呼籲及促請政府正面回應香港市民五大訴求,方能解決你們一直所謂的香港深層次矛盾。
借位 順手幫推 麻煩幫幫手

【越洋幫拖】喺美國嘅香港人想收集警暴證據交畀美國警察同議員
https://lih.kg/1358473
不入村 不開波 會還拖 先啱呀ching
727 和理優 不入村 不開波 會還拖

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
用破壞去宣洩憤怒 係呢一刻絕不理智

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
元朗手足有野講 727去唔去都入黎睇下
https://lih.kg/1357311

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
推 好波
一撚定會還拖,
對家唔出手都由止可, 一出手就滅佢全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞