利君雅被炒絕對係假消息

190 回覆
2096 Like 7 Dislike
Pish
一向都有睇
有睇港台
無人係屋企都開
我記得早兩日有個萬能搖控post 將全香港餐廳茶記電視轉台好似仲高效
支持
Push

長期開住個港台佢!
頭條新聞巳經完左了
快D出下一季
相信年青一代主流睇節目都係靠on demand方式
當然喺電視播仍然有必要
長期開住32 可唔可以處理下畫面質素呀 成個月喇 唔夠錢換機就搞眾籌啦
長期開31台!!!
唔開都做背景音!!!
【頭條新聞】首播30年第一次「添食」 曾志豪:監製星期一先決定
https://www.hk01.com/article/355465
push
用行動支持港台
利君雅被炒絕對係假消息,唔好再傳please。如果大家想支持利君雅,或者任何港台新聞工作者,請支持31台,睇哂公共事務部及新聞部的節目,谷高個收視

政府同建制派成日用收視低來想cut budget,自己上網睇下就知。現在長期得約1點收視,而政府最勁方法就係陰乾港台,員工無budget,就無能力繼續做節目畀大家。

收視率係重要bargain籌碼,亦都係大家最低成本可以幫到手嘅嘢。

不詳盡列表:

早辰早晨
2230 新聞天地
1900 新聞簡報
視點31
鏗鏘集
城市論壇
頭條新聞
議事論事
中國式是咁的
香港故事
時事摘錄
左右紅藍綠
The Works
The Pulse
Hong Kong Connection

利申:真.港台小薯員工
喺YouTube official channel睇谷view數有無幫助?
如果只係YouTube有人睇咁駛咩係電視播?
相信年青一代主流睇節目都係靠on demand方式
當然喺電視播仍然有必要

係,但政府唔係咁諗,宜家就係比人話無人睇,佔據住大氣電波,一條channel 可以值好多錢
冇新聞LIVE都睇佢地重播返本地運動比賽
撐利君雅
香港加油
香港 雙普選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞