[突發瘋傳] 白衫鄉紳與何君妖割蓆

291 回覆
3839 Like 14 Dislike
或加Li乜's達
我聽到個版本都差唔多

尋日單嘢係堅嘅之後比錢擺比左老屯班人,但最大獲係尋晚差佬去到要班白衫交人出黎,而家班白衫嬲到仆街,又話唔會有事但又要交人出黎,而本身條數無包到交人啲安家費

另外老屯班人吹下雞就有錢收,佢地班白衫打生打死仲有個大佬飛天南入左廠所以而家好撚不滿

btw好似聽到賓仔定青哥錄返音比個阿姐叫佢地睇路
寫埋官黑勾結,立場太明顯,推唔甩。。。
喊出來
或加Li乜's達
真正和理非力量 請針對白衣人鄉黑及其家庭 整合資料庫 發去西方國家 指控佢地涉嫌黑社會活動及發動恐怖襲擊 阻止恐怖主義活動人士移民 建設安全世界 你我有責
咩都加fact checked當係?
我屌你老母fact checked
抵死
你呢段都要廣傳
支那 俄羅斯 北韓 伊朗應該會歡迎佢呢種人才
西方國家不了
shame!
P牌五毛收皮啦
又出黎帶風向
佢地專突加呢四隻字,想入示威者數
佢個墳係條村好入面,外人根本未行到入去就俾人打啦
一撚定係自己友做

廣傳

我聽到2果個版本喎
一係飛天南死過翻生要收天價定驚費, 何議員唔肯
二係尋日比咗一大舊錢老新和頭, 呢筆數要何議員負責, 何議員唔肯
講返認真野 要考慮埋中共死保何君堯既可能性
https://lih.kg/1355304
廣傳

我聽到2果個版本喎
一係飛天南死過翻生要收天價定驚費, 何議員唔肯
二係尋日比咗一大舊錢老新和頭, 呢筆數要何議員負責, 何議員唔肯
明顯係怕727一班人遊行 同比人搞
玩割席
屌你班白衣拆咗我哋拆咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞