[一手料] 鄉黑元朗4pm-10pm吹雞

696 回覆
2936 Like 51 Dislike
鳩噏多過呼吸
就算係真,今日都打唔成,全世界望住,條大狗又話要查,如果開拖拉唔到人就難解話,傾好晒啲安家費,搵幾個交出來至開拖都唔遲啦!

你估真係拍古惑仔咩,邊有你為死大佬去覆桌恁On 9。今日再出無差別打人又無也意思,係都等你班仆街出去遊行再攪啦。
邊撚度會有事,尋日咁大單大龍鳳,黑警而家知死,而家元朗係香港咁多區最安全,今晚12點前都唔會有事發生。
的士啦
未fact check
元朗荃灣等地都有人收咗幾千蚊準備打人
岩岩3.00 cwb放工 而家返到元朗西 暫時平靜 未見到有白色衫/刀手
未就咪撚講啦
元朗西1613
乜鳩都冇
坐埋一檯打牌咋嘛?
打未呀
佢地都識Be Water
DLLM 警黑一家親
無法無天
最後可能就係咩事都冇d鋪頭比人fake狗左 冇左一日生意
勁過連登仔接放工
去唔去自己分析一下

1) 呢啲「流言」,同打風嘅「流言」一樣,近乎係當年「盲搶鹽」差唔多。

2) 如果真係黑吃黑,會唔會日光日白走去劈,咩咁大仇口呀,成個堂口比人鏟平咗定成條村比人屠咗呀?所謂有個黑社會條女比人打,吊,咩女咁慘啊,去完飲搭港鐵咁on9??

3) 呢個係測試大家民智嘅測驗,尋日咁大單嘢,黑警唔會傻撚到今日唔落重兵,令元朗成為香港最安全嘅一個區呀?

4) 今日真係出事就出老解㗎啦,因為證明政府真係無能力管治呀,但你話會唔會?啱啱7婆晒馬做記招,證明佢未死得,所以肯定肯定咩事都無。

5) 3000一個刀手喎,出手會唔會低啲呀,幾百個傳媒响元朗,係咪咁癲呀,總華探長翻生定係杜月笙返咗嚟呀?

連登仔唔好咁弱智啦,你哋咁醒,自己諗下。

而家先出嚟做野
push
政府就係要你哋恐懼,呢個係測試謠言對大家嘅威力。
劈未啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞